PR+GAMES: Vánoční dárek v podobě Mass Effect Trilogy

Článek od: Anonym - 01.10.2010

REDWOOD CITY, USA – 26. září 2012 Více než 300 ocenění, přes 200 perfektních skóre, svět, který se rozrostl daleko za hranice videohry do oblasti komiksů, knih, oblečení, sběratelských předmětů či akčních figurek – to je Mass Effect, jedna z nejslavnějších videoherních sérií v historii. Studio BioWare společnosti Electronic Arts dnes představilo kompilaci Mass Effect Trilogy, která bude obsahovat všechny tři hry série Mass Effect v jednom balení. Tato speciální edice se začne prodávat od 6. listopadu 2012 za 1199 Kč pro PC a 1599 Kč pro PS3/Xbox 360 a stane se perfektním dárkem jak pro tradiční fandy této sci-fi ságy, tak i začínající hráče, kteří se dosud s osudy velitele Sheparda nesetkali.

Současně s uvedení kompilace Mass Effect Trilogy studio BioWare zahájí 7. 11. 2012 první každoroční „N7 Day“, celosvětový svátek série Mass Effect. Další informace, oznámení o akcích ve hře a data konání živých událostí najdete na MassEffect.com.

Trilogie Mass Effect sleduje osudy velitele Sheparda od jeho začátků v armádě Aliance až do období, kdy dosáhne pověsti legendárního elitního vojáka, jenž se staví do čela války proti odvěkému mimozemskému nepříteli, Reaperům. Adrenalinová akce se ve hře snoubí s chytlavým interaktivním příběhem, kde vy rozhodujete o tom, jak se postupně vyvine. S týmem loajálních spolubojovníků po boku se každý hráč rozhoduje, jak zachrání galaxii, jaké k tomu zvolí zbraně a schopnosti a zda utuží, či přetne vztahy s jednotlivými postavami.

Kompilace Mass Effect Trilogy vyjde 6. 11. ve verzích pro Xbox 360® a PC a později také pro PlayStation®3. První díl trilogie Mass Effect vyjde ve verzi PlayStation 3 v rámci kompilace Mass Effect Trilogy vůbec poprvé a objeví se také jako samostatný titul na platformě PlayStation Network. Další informace o Mass Effect Trilogy najdete na oficiální stránce MassEffect.com nebo česko-slovenské komunitní stránce na Facebooku facebook.com/masseffect.czsk.

Přidat komentář