VYŠLO: Vyšlé knihy od 6. do 13. října 2010

Článek od: Daemon - 10.11.2010

horor

Z upířích archivů 2
/The Vampire Archive/
Penzler, Otto (ed.)

Nakladatel: Plejáda publishing
Překlad: Adam Růžek, Eva Kondrysová, Milan Žáček, Viola Lyčková, Jan Čermák, Hana Žantovská, Tomáš Korbař
Obálka: Martin Zhouf
Redakce: Lucie Křesťanová, Martin Zhouf
Rok vydání: 2010
Počet stran: 760
Rozměr: 150 x 210
Provedení: hardback

Upír - bytost, která odvěků láká lidskou představivost. Děsí nás i fascinuje zároveň. Antologie Z upířích archivů předkládá čtenáři desítky povídek, v nichž právě upíři vystupují v hlavní roli. Při putování za nimi navštívíme strašidelné hrady, temná zákoutí, podzemní kobky, prastará pohřebiště i jiná hrůzu nahánějící místa.
Našimi průvodci v tomto ponurém labyrintu budou jak ostřílení mistři, například Bram Stoker, sir Arthur Conan Doyle, H. P. Lovecraft, Stephen King či Anne Riceová, tak i autoři méně známí, jejichž příspěvky si však v ničem nezadají s literárními počiny jejich slavnějších kolegů.
Po přečtení obou knih budeme o upírech vědět takřka vše. Příběhy plné napětí, děsu, ale i humoru nám umožní poznat tyto tvory v hávu tradičním i zcela nezvyklém. Poznáme je tak dokonale, že se dozajista budeme moci považovat za experty v tomto oboru.

Cena: 399.00 Kč


horor

Angelologie
/Angelology/
Trussoni, Danielle

Nakladatel: Euromedia Group - Knižní klub
Překlad: Markéta Demlová
Obálka: Jana Šťastná
Redakce: Michaela Bečková, Anna Urbanová, Jiří Staněk
Rok vydání: 2010
Počet stran: 424
Rozměr: 150 x 230
Provedení: hardback

Andělé a lidé kdysi zplodili potomky - a bylo to zlé plémě, které zatratil sám Bůh. Jenže oni stále žijí mezi námi...
Evangeline byla malou dívenkou, když ji její otec přivedl do kláštera sv. Růženy. Zde žije tichým životem řádové sestry, dokud nedostane dopis s podivnou žádostí. Kdosi pátrá po šedesát let staré korespondenci mezi matkou představenou a slavnou mecenáškou Abigail Rockefellerovou. Ukáže se, že za druhé světové války podporovala skupinu angelologů spojených s klášterem, pátrajících po mocných a zákeřných potomcích padlých andělů. Evangeline odhaluje po tisíciletí zuřící boj mezi andělskou rasou Nefilim a angelology, mezi které patřili i její rodiče.
Neobvykle vysocí, krásní a zločinní Nefilim se od počátku civilizace pohybovali v zákulisí historie a usilovali o opětovné získání své bývalé moci. Percival Grigori je jedním z nich, pomalu však umírá na záhadnou nemoc. Je klíčem k jeho uzdravení lyra mytického Orfea, po které pátrají celé generace angelologů? Dokáže ho Evangeline zastavit, než svou strašnou sílu obrátí proti lidstvu? A zatím hluboko v jeskyni v nepřístupných bulharských horách dlí praotcové zlovolných andělů, jejich smrtonosná záře proniká klecemi, v nichž jsou uvězněni tisíce let, a jejich hněv se stupňuje...

Cena: 399.00 Kč


fantasy

Bratrstvo svatého grálu: Amulet pouštního bojovníka
/Die Bruderschaft vom Heiligen Gral: Das Amulett der Wüstenkrieger/
Schröder, Rainer M.

Nakladatel: Fragment
Překlad: Michaela Škultéty
Obálka: Hana Adriana Dvořáková
Redakce: Helena Klečková, Pavel Polák
Rok vydání: 2010
Počet stran: 368
Rozměr: 160 x 235
Provedení: hardback

Velkolepé dobrodružství bratrstva templářů pokračuje! Svatý grál byl zachráněn, ale na bedra rytířů padl další náročný úkol. Musí dopravit grál do bezpečí hradu v Paříži. Jejich cesta však vede napříč Libijskou pouští. Čím blíže jsou k cíli, tím více pronásledovatelů je jim v patách. Jsou hodni posvátného úřadu strážců svatého grálu? Zkouška schopností, vytrvalosti a důmyslnosti začíná...

Cena: 399.00 Kč


Co by se stalo, kdyby... aneb Alternativní dějiny Čech a Moravy
Bauer, Jan

Nakladatel: Petrklíč
Obálka: Miloslav Havlíček
Redakce: Hana Vavrinčíková
Rok vydání: 2010
Počet stran: 208
Rozměr: 140 x 210
Provedení: hardback

Také vám bylo někdy smutno při čtení učebnic našich dějin? Tak zkuste popustit uzdu své fantazii prostřednictvím autorových úvah o udatných, odvážných, nepodplatitelných, šlechetných a talentovaných osobnostech, zanícených pro své přesvědčení, a jak uvidíte v této knize, obdařených notnou dávkou štěstí válečného, diplomatického i osobního.
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se a jak jinak by mohli naši předkové prožívat své každodenní starosti, nám autor nabízí v patnácti kapitolách. Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu za literaturu a bitva na Bílé hoře se nekonala.
Autor i nakladatelství jsou přesvědčeni, že tato kniha vám zpříjemni volné chvíle a že si i leccos zopakujete z našich národních dějin.

Cena: 279.00 Kč


komiks

Comics Salón: Comics & Manga Book 4
Repický, Radoslav - Tencer, Viliam - Mihálik, Daniel - …

Nakladatel: OZ AnimeCrew
Obálka: Martina Frajštáková
Redakce: Róbert Žittňan, Martin Kozmon, Martina Beláková
Rok vydání: 2010
Počet stran: 256
Rozměr: 120 x 175
Provedení: paperback

Comics & Manga Book je projekt, ktorý vznikol na podporu slovenských a českých komiksových a manga autorov. Objavujú sa v ňom najlepšie práce zo súťaže, ktorú každý rok vyhlasuje festival Comics Salón. Celý projekt je neziskový od fanúšikov a pre fanúšikov a jeho realizácia je plne financovaná z grantov a predaja predchádzajúcich dielov.

Cena: 219.00 Kč

 


fantasy

Hodný, zlý a nemrtvý (recenze)
/The Good, the Bad, and the Undead/
Harrison, Kim

Nakladatel: Fantom Print
Překlad: Kateřina Niklová
Obálka: Dorothea Bylica
Redakce: Libor Marchlík, Jiří Popiolek
Rok vydání: 2010
Počet stran: 304
Rozměr: 150 x 210
Provedení: hardback

Čarodějka Rachel Morganová vede těžký život, v nejtemnějších stínech Cincinnati totiž pátrá po zločinných stvůrách noci. Zvládne upíry oděné v kůži a poradí si i se lstivým démonem. Ale sériový vrah, který si za oběti vybírá experty na nejnebezpečnější druh magie, je trochu moc i na ni.
Boj s prastarým, nesmiřitelným zlem není žádná dětská hra - a tentokrát bude mít Rachel štěstí, když si zachrání aspoň svoji duši.

Cena: 249.00 Kč


sci-fi

Hunger Games: Vražedná pomsta (recenze)
/Catching Fire/
Collins, Suzanne

Nakladatel: Fragment
Překlad: Zdík Dušek
Obálka: -
Redakce: Jakub Šedivý, Dana Sýkorová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 336
Rozměr: 145 x 210
Provedení: paperback

Jste hladoví po dalším strhujícím čtení? Napínavý příběh dobrodružství, útlaku a romantiky pokračuje!
Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných. Překvapivé výsledky zápasu v drsné reality show však povzbudily obyvatele země Panem, aby se postavili k odporu, a v krajích se formuje odboj. Podaří se zabránit krvavému střetnutí, jehož důsledky by byly víc než hrozivé?

Cena: 349.00 Kč


sci-fi
- nové vydání -

Krakatit
Čapek, Karel

Nakladatel: Fragment
Obálka: Nataša Vaňková
Redakce: Jakub Šedivý, Daruše Singerová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 272
Rozměr: 135 x 200
Provedení: hardback
Stav: nové vydání

Čapkův utopický román, jehož název je utvořen od názvu indonéské sopky Krakatoa, vznikal v době hrozby války. Upozorňuje na zneužití vědy pro válečné účely. Příběh líčí osudový souboj geniálního českého vynálezce inženýra Prokopa s mezinárodními zbrojařskými monopoly o využití nebezpečné trhaviny. Autor vytušil nejen tehdy ještě vzdálenou éru rozvoje atomové fyziky, ale i působivě vyjádřil závažný problém odpovědnosti vědce za to, jak bude jeho objevu v budoucnu využito.

Cena: 199.00 Kč


fantasy

Legenda o sovích strážcích I: V zajetí
/Guardians of Ga'hoole I: The Capture/
Lasky, Kathryn

Nakladatel: Mladá fronta
Překlad: Jana Jašová
Obálka: Tereza Přeučilová
Redakce: Lucie Šavlíková, Maita Arnautová, Jana Bromová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 208
Rozměr: 135 x 205
Provedení: hardback

Bolek se narodil ve hvozdu Tyto, království sov pálených. Mezi pokojnými lesními velikány však číhá zlo, které chce rozbít mír v jejich říši a navždy změnit Bolkův život. Bolek se po únosu dostává do temného kamenného bludiště, školy svaté Aegolie. Tuší, že o vzdělávání sovích mláďat tady nejde. S kamarádkou Gelfkou usoudí, že jedinou možností útěku je cesta povětřím. Aby unikli, budou se muset odhodlat k něčemu, co ještě nikdy v životě nezkoušeli: k letu. A tak začíná jejich dobrodružná cesta za svobodou, na níž se setkají s novými přáteli, pokusí se zjistit pravdu o tajuplném spiknutí a zachránit soví svět před strašlivou hrozbou.

Cena: 249.00 Kč


horor

Napořád
/Evermore/
Noël, Alyson

Nakladatel: Argo
Překlad: Lucie Simerová
Obálka: Jan Křikava
Redakce: Žofie Loucká, Alexandra Švolíková
Rok vydání: 2010
Počet stran: 272
Rozměr: 150 x 205
Provedení: hardback

Šestnáctiletá Ever přišla při automobilové nehodě o celou rodinu a sama se dlouho pohybovala na prahu mezi životem a smrtí. Když procitla z kómatu, zjistila, že slyší myšlenky ostatních lidí a vidí jejich auru. Jenže Ever ze svého nově nabytého daru radost nemá. Cizí myšlenky na ni dotírají na každém kroku a ona se stále víc uzavírá před světem. Okolní hlasy se snaží přehlušit muzikou burácející ze sluchátek, která skoro nesundává z uší.
Všechno se však změní, když potká Damena. Okouzlující, pozorný a něžný kluk ji neobyčejně přitahuje, zároveň v ní ale vyvolává spoustu znepokojivých otázek. Její nadpřirozené schopnosti u něj totiž selhávají, nevidí jeho auru, jeho myšlenky a život zůstávají zahaleny tajemstvím. A navíc - kdykoli se jí Damen dotkne, její mysl se jakoby zázrakem zklidní, hluk v hlavě utichne. Čím víc se spolu sbližují, tím je Ever nejistější a zmatenější. Trápí ji stále neodbytnější otázka, kdo vlastně Damen doopravdy je a proč se zajímá zrovna o ni...

První díl nové knižní řady Nesmrtelní ocení především čtenářky Stephenie Meyerové a její série Stmívání.

Cena: 269.00 Kč


fantasy

Nejlépe chutná za studena (ukázka, rozhovor s autorem)
/Best Served Cold/
Abercrombie, Joe

Nakladatel: Polaris
Překlad: Olga Machačová
Obálka: Laura Brett
Redakce: -
Rok vydání: 2010
Počet stran: 576
Rozměr: 130 x 200
Provedení: paperback

Žoldnéři jsou skvělí: bojují, když jim řeknete a proti komu jim řeknete, a nechtějí za to nic víc, než peníze. A Monzcarro Murcatto a její bratr Benna jsou dva nejúspěšnější, nejpopulárnější a nejbohatší žoldnéři v Styrii... jenomže bohatí a populární žoldnéři už tak skvělá věc nejsou.
Vlastně mohou být zatraceně nebezpeční a to je také důvod, proč jejich chlebodárce, styrský velkovévoda Orso, zařídí, aby o ně bylo postaráno. Jednou pro vždy.
Brzy se ale nejspíš na vlastní kůži přesvědčí, že to byla osudová chyba. Protože Monzcarro měla to štěstí - jen ona; její bratr bohužel nikoliv - že přežila dlouhý a osudový pád, který pro ni Orso připravil, a vyvázla jen s rozdrcenou pravou rukou, závislostí na opiu... a plánem, jak s pomocím ukrytého bohatství, spoustou ostrých zbraní, několika námezdných zabijáků a pevného odhodlání zabít sedm mužů, kteří byli v místnosti, kde byl její bratr zavražděn. Pokud možno tak drasticky, jak jen to bude možné. Vůbec nevadí, že to nebude hned - pomsta přece nejlépe chutná za studena.

Cena: 379.00 Kč


sci-fi

Nenávistní
/Hater/
Moody, David 

Nakladatel: Víkend
Překlad: Alexandra Fraisová
Obálka: Studio VVG
Redakce: Drahomíra Smutná
Rok vydání: 2010
Počet stran: 288
Rozměr: 135 x 205
Provedení: hardback

Sci-fi thriller Davida Moodyho uvádí na scénu Dannyho McCoyna, který je svědkem podivných a nevysvětlitelných násilností, jichž poslední dobou přibývá. Nejdřív se o všem v televizi mluví jako o zvláštnosti, ale během pár dní se násilí rozšíří tak, že se celá země hroutí. Děje se tu cosi podivného. Nikdo už nemůže věřit nikomu.
Poté, co se Danny stane svědkem několika brutálních útoků na spoluobčany, se začne obávat o svoji rodinu a o své přátele. Rozhodne se, že je před "šíleným světem" zachrání. Poslání, které jej začne zcela pohlcovat a měnit jeho život v děsivou noční můru, začíná...
Skvěle napsaný strhující příběh s fascinujícím podobenstvím, který má obecnou platnost a vysokou vypovídací hodnotu i o dnešním světě.

Cena: 269.00 Kč


fantasy

Poslední z divokých (recenze - vyjde 12. listopadu)
/Last of the Wilds/
Canavan, Trudi 

Nakladatel: Zoner Press
Překlad: Jana Tučníková
Obálka: Lenka Křížová
Redakce: Pavel Kristián, Jana Tučníková, Hana Fruhwirtová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 624
Rozměr: 105 x 175
Provedení: paperback

Válka mezi circliány a pentadriány skončila, ale obě strany utrpěly těžké ztráty.
Auraya se zasloužila o vítězství Bílých, přesto necítí žádnou radost. Zatímco ve dne usilovně pracuje na smíru mezi kněžími a splétači, její sny jsou plné nočních můr. V nich ji pronásledují mrtví z bitevního pole a jediný člověk, kterého by se odvážila požádat o pomoc, zmizel.
Leiard zatím bojuje se stále sílícími vzpomínkami dávno mrtvého vůdce splétačů Mirara. Postupně ztrácí příčetnost, a proto uprchne do hor Si spolu s Emerahl, která je možná poslední z čarodějů, nazývaných circliánskými bohy "divocí". Emerahl je obdařená velkou mocí a je ochotná pomoci Leiardovi vypořádat se s podivným spletencem vzpomínek. Jejich zjištění však navždy změní Leiardův život, a nejspíš také celý svět...

Cena: 339.00 Kč


Eragon: Průvodce po Alagaësii
/Eragon's Guide to Alagaesia/
Paolini, Christopher 

Nakladatel: Fragment
Překlad: Olga Zumrová
Obálka: -
Redakce: Helena Škodová, Daruše Singerová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 28
Rozměr: 305 x 260
Provedení: hardback

Vítej Dračí jezdče! Gratuluji ti - být vybrán mezi Dračí jezdce je veliká čest. Sestavil jsem pro tebe průvodce, který představuje nejdůležitější národy, místa a věci v Alagësii. Pečlivě si jej prostuduj! Nejedenkrát mě zachránil před jistou smrtí. A může se stát, že na těchto poznatcích bude jednou záviset i tvůj život!

Cena: 599.00 Kč


sci-fi

Předehra
Zadinová, Radka 

Nakladatel: Akcent
Obálka: -
Redakce: -
Rok vydání: 2010
Počet stran: 124
Rozměr: 135 x 200
Provedení: hardback

Předehra je příběh dvou lidí, kteří nemohli žít spolu, ale ani bez sebe. Příběh lásky pozemšťana Roberta a dívky Kaomimomini začíná jednoho dne na počátku léta, kdy Kaomimomini vstoupí do Robertova života a tím v podstatě změní celou jeho budoucnost. Robert nechápe její zvláštní chování, mate ho její zádumčivost, podivná melancholie, smutek a začínají ho děsit její podivuhodné schopnosti. Ale čím víc se brání uvěřit, že dívka opravdu pochází z jiné planety, tím víc zjišťuje i to, že ji nedokáže opustit, že bez ní dál nechce žít. Utíkají spolu na jeho chatu v Krušných horách a pokoušejí se obelstít osud a ukrást si pro sebe pár chvil štěstí, nezkrotné lásky, něhy a smíchu uprostřed lesů a hor, ale i tam je dohání minulost a hlavně otázky a bolavé odpovědi. Kaomimomini den po dni odkrývá tajemství svého života muži, který je sám opředen nesčetnými tajemstvími, dávno ukrytými na dně srdce. Každý z nich se musí vyrovnat z hořkou pravdou i s vědomím, že čas, kdy mohou být spolu, se nenávratně krátí.

Cena: 219.00 Kč


horor

Přesýpací hodiny
/Hourglass/
Gray, Claudia 

Nakladatel: Egmont ČR
Překlad: Šárka Dvořáková
Obálka: Christopher Stengel
Redakce: Stanislav Kadlec, Alena Mrázová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 336
Rozměr: 140 x 215
Provedení: hardback

Bianca obětuje vše, jen aby mohla být s Lucasem. Po útěku z akademie Evernight, internátní školy pro upíry, najdou Bianca a Lucas útočiště u Černého kříže, sdružení fanatických lovců upírů. Bianca musí skrývat své nadpřirozené schopnosti, aby nepřišla o život. Ale když Černý kříž zajme jejího přítele upíra Baltazara, ztratí hra na schovávanou smysl. Bianca a Lucas musejí znovu prchat, a to nejen před Černým křížem, ale také před mocnými vůdci z Evernightu. Ale i kdyby utekli až na konec světa, Bianca nemůže uniknout svému osudu.
Bianca celý život věřila, že jejich láska přežije vše... ale přečká i to, co musí nevyhnutelně přijít?

Cena: 349.00 Kč


komiks

Pteranodon: Gigant z oblohy
/Pteranodon: Giant of the Sky/
West, David - Riley, Terry - Ball, Geoff 

Nakladatel: Computer Press
Překlad: Vladimír Socha
Obálka: -
Redakce: Michaela Radvanová, Radek Střecha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 32
Rozměr: 235 x 285
Provedení: hardback

Pteranodon byl létající plaz takových rozměrů, že by dnes rozpětím svých křídel přesáhl délku dvou osobních aut. Na první pohled se může zdát, že neměl pro let tu správnou váhu, ale díky dutým kostem nebyl těžší než šestileté dítě. Skvěle se vyznal v rybolovu, ale v našem příběhu musí být opatrný, protože pod hladinou pravěkého moře číhají strašlivé obludy, připravené vynořit se z vody a stáhnout jej do hlubin! Život na pevnině je ještě nebezpečnější: porostem se totiž plíží stáda hladových dinosaurů. Není divu, že život ve vzduchu je pro Pteranodona nejbezpečnější... nebo není?

Cena: 129.00 Kč


komiks

Triceratops: Třírohý dinosaurus
/Triceratops: Three-horned dinosaur/
Shone, Rob - Riley, Terry - Ball, Geoff 

Nakladatel: Computer Press
Překlad: Vladimír Socha
Obálka: -
Redakce: Michaela Radvanová, Radek Střecha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 32
Rozměr: 235 x 285
Provedení: hardback

Triceratops byl fascinující býložravý dinosaurus, který trávil život spásáním rostlin společně s ostatními členy svého stáda. Při hmotnosti deseti tun totiž potřeboval denně jíst mnoho hodin. Nenechte se však zmást jeho vlídným zjevem! Když je v našem příběhu ohrožen velkým dravým Despletosaurem, dokáže se společně se svým stádem a díky mohutné hlavě a ostrým rohům statečně bránit. Predátoři se pak raději drží zpátky, ovšem jen dokud na otevřené pláni nespatří zcela osamělou mladou samičku Triceratopse...

Cena: 129.00 Kč


komiks

Tyrannosaurus: Tyranský ještěr
/Tyrannosaurus: The Tyrant Lizard/
Shone, Rob - Field, James 

Nakladatel: Computer Press
Překlad: Vladimír Socha
Obálka: -
Redakce: Michaela Radvanová, Radek Střecha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 32
Rozměr: 235 x 285
Provedení: hardback

Tyrannosaurus je dnes nejpopulárnějším známým dinosaurem. Byl to obří masožravec s čelistmi vybavenými zuby o velikosti kuchyňského nože. Měl nejsilnější stisk ze všech dinosaurů a snadno dokázal rozdrtit kosti své kořisti. Ve skutečnosti i v našem příběhu loví tato divoká bestie sama nebo ve smečkách a nebojí se nikoho kromě dalších jedinců vlastního druhu, kteří se jak velikostí, tak i váhou podobají slonovi africkému. Pokud tedy nepatříte mezi obří dinosaury, dávejte si pozor - někde v okolí číhá Tyrannosaurus!

Cena: 129.00 Kč


sci-fi
- nové vydání -

Válka s mloky
Čapek, Karel 

Nakladatel: Fragment
Obálka: Nataša Vaňková
Redakce: Jakub Šedivý, Daruše Singerová
Rok vydání: 2010
Počet stran: 240
Rozměr: 135 x 200
Provedení: hardback
Stav: nové vydání

Světově proslulý utopistický sci-fi román, kterým Karel Čapek poukázal na nebezpečí rozmachu fašismu a reálnou hrozbu druhé světové války. V oceánu lidé objevují zvláštní tvory - mloky, podivuhodně učenlivé a inteligentní živočichy, velmi podobné člověku. Začnou je cvičit jako levnou pracovní sílu pro podmořské stavby. Mloci však záhy potřebují stále větší prostor, vzbouří se a nakonec vyhlašují lidstvu válku. Hrozí zbraněmi, které jim lidé na počátku sami dali. Záhubu lidské civilizace odvrátí až šovinismus panující jak mezi lidmi, tak mloky, který jejich útočnou jednotu nakonec rozleptá.

Cena: 199.00 Kč


horor

Z upířích archivů 1
/The Vampire Archive/
Penzler, Otto (ed.) 

Nakladatel: Plejáda publishing
Překlad: Adam Růžek, Ivan Němeček, Ivar Tichý, Oskar Reindl, Ondřej Müller, Robert Čapek
Obálka: Martin Zhouf
Redakce: Lucie Křesťanová, Martin Zhouf
Rok vydání: 2010
Počet stran: 640
Rozměr: 150 x 210
Provedení: hardback

Upír - bytost, která odvěků láká lidskou představivost. Děsí nás i fascinuje zároveň. Antologie Z upířích archivů předkládá čtenáři desítky povídek, v nichž právě upíři vystupují v hlavní roli. Při putování za nimi navštívíme strašidelné hrady, temná zákoutí, podzemní kobky, prastará pohřebiště i jiná hrůzu nahánějící místa.
Našimi průvodci v tomto ponurém labyrintu budou jak ostřílení mistři, například Bram Stoker, sir Arthur Conan Doyle, H. P. Lovecraft, Stephen King či Anne Riceová, tak i autoři méně známí, jejichž příspěvky si však v ničem nezadají s literárními počiny jejich slavnějších kolegů.
Po přečtení obou knih budeme o upírech vědět takřka vše. Příběhy plné napětí, děsu, ale i humoru nám umožní poznat tyto tvory v hávu tradičním i zcela nezvyklém. Poznáme je tak dokonale, že se dozajista budeme moci považovat za experty v tomto oboru.

Cena: 399.00 Kč


Přidat komentář