PR+CON: Maxcon 2011

Článek od: Anonym - 28.07.2011

PRAHA – Jako již každoročně od roku 2005, se i letos zaplní moderní přednáškový sál České zemědělské univerzity v pražském Suchdole několika stovkami příznivců počítačové grafiky, 3D modelace, postprodukce a dalších kreativních odvětví. Tentokrát se tak stane o třetím zářijovém víkendu 17. - 18. 9. 2011 a pořadatel koference, server Maxarea.com, slibuje řadu zajímavých přednášek, vedených profesionály jako lektory přímo z oboru. Původní zaměření přednášek na program 3DS MAX je již minulostí a tak přicházejí ke slovu bohaté informace z nejrůznějších oblastí počítačové grafiky. V minulých ročnících proběhly přednášky například na téma MattePainting, Archviz, Stereoskopie, Barvy v počítačové grafice, Reklamní vizualizace nebo Storyboard. K návštěvníkům se tak dostává know-how, rady a tipy od předních odborníků, jako je třeba Tomáš Müller, Adam Hotový/Vyonyx UK, Pavel Hruboš, Marek Denko a další. Zcela nově je akce rozšířena o dva workshopy s tématikou Archviz- Postprodukce a Sketching - klasický i digitální, které přinášejí individuálnější přístup a specializovanější informace.

Každý den se na konferenci uskuteční pět přednášek ve velkém sále, s videoprojekcí a ozvučením. Kromě toho bude v prostorách akce instalována výstava autorských prací z nedávno vyšlé knihy Phantasia, která se stala první publikací svého druhu u nás a díky velké vlně zájmu zahájí řadu dalších zajímavých projektů.

Návštěvníci získají při vstupu tašku s propagačními materiály, každá vstupenka je zároveň šancí na výhru zajímavých cen v tombole. K dispozici bude občerstvení v ceně vstupného a tradičně i možnost nákupu především zahraničních knih od webshopu 3dshop.cz.

Maxcon se stal za roky své existence akcí, která přináší mnoho nových věcí z oboru, možnost výměny informací mezi účastníky, konzultace s odborníky, moderní zázemí a s každým ročníkem i něco navíc.

Podrobnější informace a registraci je možné najít přímo na stránkách konference – www.maxcon.maxarea.com.

Přidat komentář