PR+SOUTĚŽ: O nejkrásnější knihovnu

Článek od: Anonym - 20.01.2012

Server www.fantasyplanet.cz pořádá velkou čtrnáctidenní soutěž, v níž mohou čtenáři bojovat o vítězství prostřednictvím fotek svých domácích knihovniček. Ve hře jsou lákavé knižní ceny pro první tři místa a komiksový bonus pro tři vylosované ze zbylých soutěžících. Zapojte se!

Do 5. 2. 2012 včetně můžete na mail redakce@fantasyplanet.cz posílat fotku své domácí knihovny, v níž nemusí být jen fantasy, scifi či horor, právě naopak – bereme i čistě nežánrové knihovny a neváhejte se zúčastnit i se zcela či částečně komiksovými knihovnami. Počet svazků či pečlivost jejich seřazení/uložení rozhodně nebude hrát při rozhodování o vítězi roli!

K fotce (případně fotkám, pokud se vám knihovna na jednu nevejde) připojte krátký odstavec (do 1000 znaků včetně mezer), proč by právě ta vaše měla vyhrát. Pokusit se oslnit porotce můžete čímkoliv – třeba vysvětlením sofistikovaného způsobu řazení, prozrazením celkové částky, kterou jste do knihovny vložili, komplexností edic, které sbíráte… Fantazii se meze nekladou!

Porotci, tedy redaktoři webu, každý příspěvek obodují, vítězové se určí prostým součtem bodů. Ze zbylých soutěžících budou vylosováni tři, kteří dostanou bonusové komiksové ceny.

A o co se hraje? Absolutní vítěz získá knihy Druhý krok nikam (Jiří W. Procházka, nakladatelství Brokilon), Malý bratr (Cory Doctorow, nakladatelství Triton) a Valdštejnova éra (Vlado Ríša, nakladatelství Zoner Press). Soutěžící na druhém místě se může těšit na kompletní trilogii Kočičí noci (Blanka Jirušková, nakladatelství Straky na vrbě) a třetí dostane román Šerochodec (Kat Richardson, chystá nakladatelství Fantom Print). Pro vylosované čtenáře jsou připraveny komiksy Věčná válka (nakladatelství Crew), Hal (nakladatelství Zoner Press) a Indiana Jones: Další dobrodružství 1 (nakladatelství BB/art).

Všechny zaslané knihovny budou posléze se souhlasem autorů publikovány na stránkách Fantasy Planet.

Kompletní pravidla naleznete na www.fantasyplanet.cz.

Na vaše příspěvky se těší redakce Fantasy Planet.

Přidat komentář