PR+AKCE: Amok 2012

Článek od: Anonym - 30.01.2012

Den D s hodinou H se blíží. O čem je řeč? No přeci o setkání fanoušků sci-fi, fantasy a mnoho dalšího. Druhý ročník PragoFFestu, kde letos budou 4 linie o Japonsku, jeho kultuře, anime a manze.

Celý tento podnik startuje už ve čtvrtek 2. 2., a skončí 5.2. Jsou to tedy čtyři dny plné přednášek, promítání, besed a workshopů. Samozřejmě to není jen o přednáškách, ale i o tom, že potkáte lidi stejných zájmů, poznáte nové kamarády a hlavně si užijete spoustu zábavy. Letošní ročník se koná v Modré škole v Praze Hájích. Pokud ještě nemáte nic v diáři, pak je toto vhodná věc, kterou si pod tato data dopsat a hlavně se zúčastnit.

PragoFFest je nejen místem pro nadšené fantasty, ale také pro hráče různých her, ať už deskových, či počítačových a jiných. Čeká na vás velká místnost plná deskovek a taky konzole, wii, Xbox, konzole PS a mnoho jiných, takže o zábavu je postaráno.

Celé to má na svědomí Václav Pravda, známý organizátor série Festivalu Fantazie a Fancity, takže kvalita je prakticky zaručena. Více informací o linii AMOK naleznete na orientcon.ojaponsku.cz a nebo rovnou navštivte stránky festivalu. www.festivalfantazie.cz, kde se dozvíte spoustu užitečných informací.

Přidat komentář