PR+FILM: 3D verze filmu Muži v černém 3 s titulky existuje!

Článek od: Anonym - 31.05.2012

Nadcházející letní hit Muži v černém 3, který v americkém žebříčku návštěvnosti sesadil Avengers, bude v České republice přece jen uveden ve 3D verzi v originálním znění s titulky. 3D verzi s titulky bude nabízet výhradně velkoformátové kino IMAX.

3D verze filmu Muži v černém 3 v původním znění s titulky existuje!
Uvádět ji bude kino IMAX.


Diváci, kteří dávají přednost sledování filmů v originálním znění s českými titulky, mohou jásat. Nadcházející letní hit Muži v černém 3, který v americkém žebříčku návštěvnosti sesadil Avengers, bude v České republice přece jen uveden ve 3D verzi v originálním znění s titulky. 3D verzi s titulky bude nabízet výhradně velkoformátové kino IMAX. Všechna ostatní kina budou uvádět pouze 3D verzi opatřenou českým dabingem.

„Kino IMAX je specifické. Díky tomu, že nabízí filmy v nejlepší dosažitelné kvalitě, ho vyhledávají filmoví nadšenci, kteří chtějí maximální zážitek. A právě ti dávají většinou přednost titulkovým verzím filmů. Například Avengers jsme nabízeli dabované i s titulky a titulkovaná verze měla větší úspěch,” říká marketingový manažer kina IMAX Rober Švec.

Muži v černém 3 budou mít v kině IMAX další výhodu. Na jeho obří plátno se i ten největší šmejd z vesmíru vejde celý.

Právě v kině IMAX vstoupí slavnostní premiérou ve středu 30. května Muži v černém 3 oficiálně do českých kin.

O FILMU
Ve filmu Muži v černém 3 jsou známí agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) zpět... A opět včas. J během svého patnáctiletého fungování v agentuře Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic - ani mimozemšťané - ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický tajnůstkářský partner. Ale když je život agenta K i osud planety Země v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. J zjistí, že existují tajemství vesmíru, o kterých mu K nikdy neřekl. A ona tajemství budou odhalena, když se v minulosti spojí s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil svého partnera, agenturu a budoucnost lidstva.

IMAX Praha, Česká republika

Přidat komentář