PR+FILM: Trip z Enterprise přiletí do Prahy

Článek od: Anonym - 06.09.2012

FAN BASE ve spolupráci s CZ Kontinuum a FKM Events Vás zvou na setkání s hercem Connorem Trinneerem, představitelem hlavního inženýra ze seriálu Star Trek: Enterprise a Michaela ze Stargate: Atlantis.

Po loňském nadšení, které vzbudila Kate Mulgrew, kapitánka ze Star Trek: Voyager, se FAN BASE spolu s CZ Kontinuum a FKM Events rozhodli, že znovu zprostředkují fanouškům televizního sci-fi fenoménu další setkání s jejich oblíbeným hrdinou.

Návštěvou Kate Mulgrew jsme si chtěli otestovat, zda budou mít fanoušci v České republice o podobné akce zájem. Ohlasy byly velmi pozitivní, proto jsme se rozhodli kontaktovat dalšího herce ze seriálu Star Trek. Děláme to hlavně pro fanoušky, ale také pro další nadšence, kteří chtějí zažít něco nového,” řekla Eliška Vyhnánková, PR manažerka akce.

22. září 2012 budou mít všichni zájemci možnost setkat se s americkým hercem Connorem Trinneerem, který si zahrál ve dvou populárních sci-fi seriálech Star Trek: Enterprise a Stargate: Atlantis.

Trinneer ztvárnil ve Star Treku postavu hlavního inženýra Charlese Tuckera III., přezdívaného Trip a v seriálu Stargate: Atlantis Wraitha Michaela. Do podvědomí fanoušků se většinou oba tyto charaktery zapsaly nějakým kuriózním prvenstvím. Trip byl ve Star Treku prvním, kdo navázal romantický vztah s Vulkáncem - druhem, který potlačuje své emoce. Zároveň byl prvním mužem v dějinách Star Treku, který otěhotněl. Ve Stargate byla jeho postava prvním Wraithem, mimozemským druhem, kterého se podařilo na krátkou dobu přeměnit na člověka.

Connor Trinneer přiletí se svou manželkou do Prahy na několik dní, aby si prohlédl město a organizátoři akce pro něj mají připravený bohatý kulturní program.

Samotné setkání s fanoušky se pak uskuteční v sobotu 22. září od 12 hodin ve stylovém prostředí partnera akce - v Planetáriu Praha, Královská obora 233, Praha 7.  Návštěvníci se mohou těšit na diskusi s Filipem Jančíkem, který propůjčil v české verzi hlas nejen Tripovi ve Star Treku, ale také Michaelovi ve Stargate, dále na moderovanou diskusi s Connorem Trinneerem, která bude okamžitě překládána do češtiny. Poté bude následovat podpisová akce a společné focení.

Vstupenky lze zakoupit na stránkách akce http://starsinprague.cz/connortrinneer, kde najdete i podrobné informace, včetně cen vstupného.

V případě zájmu o rozhovor nebo foto termín s Connorem Trinnerem prosím kontaktujte Elišku Vyhnánkovou, PR manažerku akce, tel: 737 937 170, e-mail: eliska.vyhnankova@fanbase.cz.

O Connoru Trinneerovi:

Představitel Tripa, herec Connor Trinneer, se narodil 19. března 1969 ve městě Walla Walla ve státě Washington. Nejvíce ho proslavila právě role hlavního inženýra na Enterprise Charlese „Tripa“ Tuckera III. Trinneer navštěvoval Luteránskou Pacifickou vysokou školu ve Washingtonu, kterou nejprve reprezentoval jako hráč amerického fotbalu a později objevil svou vášeň pro herectví. Školu ukončil s titulem bakalář v oboru herectví a pokračoval na Missourskou univerzitu v Kansas City, kde získal titul magistra v oboru režie a herectví.

Connor se věnuje i divadlu, velký obdiv získal za roli ve hře Arcadia. V poslední době také často hostuje v televizních seriálech – např. „One Life to Live“, „Sliders“, „Touched by an Angel“, „Far East“ a „Stargate: Atlantis“, kde ztvárnil Wraitha Michaela.

Je ženatý a se svou manželkou Arianou Navarre mají jednoho syna Jaspera Trinneera, který se narodil 11. října 2005.

Přidat komentář