PR+GAMES: Aria T’Loak potřebuje vaši pomoc

Článek od: Anonym - 28.11.2012

ARIA T’LOAK POTŘEBUJE VAŠI POMOC – POMOZTE JÍ DOBÝT ZPĚT BLACK MARKET SPACE V ROZŠÍŘENÍ MASS EFFECT 3: OMEGA

27. listopadu 2012 - Dnes vychází nový balíček stažitelného obsahu pro Mass Effect 3 s podtitulem Omega. Ten rozšiřuje děj hry Mass Effect 3 o další kapitolu, v níž se hráči po boku oblíbené postavy Arii T’Loak vrátí na nechvalně proslulou stanici Omega, aby svedli boj o její znovudobytí. Velitel Shepard v tomto dobrodružství získá účinné zbraně a setká se s dosud neznámými postavami.

Agent Cerbera Oleg Petrovsky a jeho skupina se zmocnili obchodní stanice Omega, na níž funguje notoricky známý černý trh. Jeho právoplatná samozvaná šéfka Aria T’Loak však spřádá plány, jak svou ztracenou základnu získat zpět za pomoci velitele Sheparda a dalšího tajemného spojence. K tomu musí překonat vzájemné rozpory a společnými silami vyrvat vesmírnou stanici a její zotročené obyvatele z rukou Záhadného. Vedle nové kapitoly příběhu obsahuje Mass Effect 3: Omega také dvě bonusové zbraně, konkrétně útočné pušky N7 Valkyrie a Chakram Launcher, které bylo dříve možné získat jen v rámci předobjednávkové kampaně.

Mass Effect 3: Omega bude k dispozici ke stažení na platformách Xbox LIVE a Origin ode dneška. Na platformě PlayStation Network pak vyjde v Severní Americe 27. a v Evropě 28. listopadu. Cena je stanovena na $14.99, respektive 1200 bodů Microsoft Points.

Trilogie Mass Effect sleduje osudy velitele Sheparda od jeho začátků v armádě Aliance až do období, kdy dosáhne pověsti legendárního elitního vojáka, jenž se staví do čela války proti odvěkému mimozemskému nepříteli, Smrťákům. Adrenalinová akce se ve hře snoubí s chytlavým interaktivním příběhem, kde vy rozhodujete o tom, jak se postupně vyvine. S týmem loajálních spolubojovníků po boku se každý hráč rozhoduje, jak zachrání galaxii, jaké k tomu zvolí zbraně a schopnosti a zda utuží, či přetne vztahy s jednotlivými postavami. Další informace o hře Mass Effect 3aDLC Mass Effect 3: Omega najdete na oficiální stránce MassEffect.com nebo česko-slovenské komunitní stránce na Facebooku.

Přidat komentář