PR+HRY: Singleplayerové DLC Mass Effect 3: Citadel

Článek od: Anonym - 23.02.2013

STUDIO BIOWARE NABÍZÍ FANOUŠKŮM POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ S VELITELEM SHEPARDEM V PODOBĚ BALÍČKU MASS EFFECT 3: CITADEL

Singleplayerové DLC Mass Effect 3: Citadel nabídne hráčům již 5. března emocionální rozloučení s jejich oblíbenými postavami

Studio BioWare vydá navíc 26. února multiplayerové DLC, jehož obsahem budou nové mapy, zbraně a vylepšení pro postavy

REDWOOD CITY, USA – 21. února 2013Poslední kapitola hrdinské ságy velitele Sheparda se blíží. Studio Bioware oznámilo dva nové obsahové balíčky ke stažení pro hru Mass Effect™ 3-  půjde o singleplayerový balíček s názvem Mass Effect 3: Citadel a multiplayerový balíček Mass Effect 3: Reckoning. Balíček Mass Effect 3: Reckoning  bude 26. února zdarma* ke stažení a fanoušci oblíbeného multiplayerového režimu v Mass Effect 3 tak získají přístup k novým postavám, zbraním a vylepšením. Poslední singleplayerové DLC pro Mass Effect 3 bude k dostání 5. března a hráči v něm podniknou závěrečnou, tak trochu sentimentální cestu s velitelem Shepardem a jeho týmem. Balíček Mass Effect 3: Citadel bude stát 14,99€ nebo 1200 bodů Microsoft Points.

„Tým vložil do balíčků Mass Effect 3: Reckoning a Mass Effect 3: Citadel své srdce a duši. Jak se blíží jejich vydání, atmosféra ve studiu je taková sladkohořká“, prozradil Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Při vývoji trilogie Mass Effect nás vždy motivovalo a pohánělo kupředu nadšení našich fanoušků. Doufáme, že si další strávený čas se svými oblíbenými postavami užijí alespoň v takové míře, jako tomu bylo u nás při jejich vytváření. Vychutnejte si toto závěrečné rozloučení s trilogií, my se mezitím vrhneme s nadšením na budoucnost univerza Mass Effect.“

V balíčku Mass Effect 3: Citadel hráči objeví a prozkoumají nová místa na rozlehlé vesmírné stanici, kde budou mít rovněž příležitost setkat se s několika svými oblíbenými postavami ze všech tří her ze série Mass Effect. Multiplayerový balíček Mass Effect 3: Reckoning nabídne hráčům nové zbraně a vylepšení pro postavy, aby tak ještě lépe obstáli ve válce proti Reaperům. Máte-li zájem nahlédnout pod pokličku tohoto balíčku ještě před jeho vydáním, sledujte oficiální TV kanál studia BioWare na adrese http://www.twitch.tv/bioware.Vývojáři z edmontonského studia zde budou 25. února v 18:30 CET streamovat záběry z hraní a odpovídat na otázky fanoušků.

Dění okolo hry můžete sledovat na stránkách http://masseffect.com, oficiálním kanále na Twitteru http://twitter.com/masseffect nebo na česko-slovenské komunitní stránce http://www.facebook.com/masseffectczsk.

Přidat komentář