POZVÁNKA: Conec

Článek od: Redakce - 10.08.2014

Přijedete letos taky na Conec?

Druhý ročník mladého letního srazu příznivců fantastiky se bude konat 14. - 17. 8. v Brně v prostorách ZŠ Kotlářská. Ukončete prázdniny po fanovsku a vychutnejte si 4 dny pohodovou atmosféru srpnového conu!

O program se postará několik linií – sci-fi / future, fantasy, seriály, orient, manifest fantastiky a oproti loňsku přibude i steampunkový blok. Pro udržení laťky kvality prochází pořady předem schvalováním orgů. Větší pořady jako Miss(ák) Conec, Mistrovství v nabíjení vodních dýmek, Fireshow nebo Cosplay soutěž poběží na dvoře školy nebo v tělocvičně.

Kromě toho bude fanům k dispozici bohatě zásobená deskoherna s výběrem nových i klasických deskových her. V deskoherně budou také probíhat turnaje a předvádění her. Ty budou také ke koupi, stejně jako knížky a fanovský merchandising, ve stáncích prodejců. Nově bude na conu konzolová herna.

Program v omezené míře poběží non stop i přes noc v podobě některých přednášek, heren a promítání.

Stravování bude možné ve vnitřním a venkovním baru, mimo jiné s vynikajícím pivem z malého místního pivovaru a točenou malinovkou. O čaje a vodní dýmky se postará čajovna Inaris se stánkem na dvoře.

Conec patří mezi ty levnější cony. Účast na celé čtyři dny lze pořídit při platbě předem už za 400Kč. Pořídit vstupenky je ale možné i na místě, v nabídce jsou také jednodenní vstupenky pro ty, kteří se chtějí jen na pár hodin zabavit. Spaní na místě je ve (vlastních) spacácích ve třídách v ceně. :-)

Pro podrobnější informace navštivte náš web www.con-ec.cz, kde je také spuštěné přihlašování účastníků i registrace pořadů pro ty, kdo chtějí mít na conu vlastní přednášku, workshop a podobně.

Kromě toho můžete sledovat FB událost akce na https://www.facebook.com/events/385099194946008/?fref=ts.

 

 

 

Přidat komentář