David Ramsey ze seriálu Arrow se setká s českými fanoušky v Praze

Článek od: Redakce - 21.05.2015

Spolu s Davidem Ramseyem dorazí do České republiky i Julie Caitilin Brown, herečka, hudebnice a agentka mnoha populárních herců. Fanoušci budou mít tak možnost popovídat si s  ní nejen o jejich slavných klientech, ale i o filmové a seriálové branži.

"Máme velkou radost, že David Ramsey a Julie Caitlin Brown přijali naše pozvání," říká Eliška Vyhnánová, PR manažerka akce. "Po předchozích úspěšných akcích s herci ze Star Treku můžeme nyní potěšit další fanoušky, navíc z aktuálně běžícího seriálu."

Čeští fanoušci se tak budou moci setkat s představitelem Johna Digglea, který je v seriálu osobním strážcem a pravou rukou Olivera Queena, milionáře, který se rozhodl stát se maskovaným ochráncem fiktivního města Starling City.

Seriál Arrow vychází z komiksu Green Arrow, který začal vycházet v USA už v roce 1941. Samotná postava Johna Digglea se v komiksech původně neobjevovala, byla vytvořena scénáristy seriálu, ale díky Ramseymu i jeho fanouškům, byl John zařazen i do nových čísel komiksů.

John Ramsey odstartoval svoji kariéru v roce 1995, zahrál si malé role v mnoha filmech (např. Con Air), nejvíce se ale do podvědomí diváků zapsal rolí v seriálu Dexter. Ve volném čase se věnuje boxu a kickboxu a podporuje charitativní organizaci, která se stará o kočky.

Fanoušci mají možnost setkat se Johnem na akci WARP 05 20. června 2015 v prostorách Impact Hub Praha. Zahájení proběhne v 10 hodin dopoledne, následovat bude diskusní panel oběma herci a poté focení s fanoušky a autogramiáda. Očekávaný konec akce je kolem 16 hodin.

Následovat bude after-party v KU Bar, kde své pěvecké umění předvede Julie Caitilin Brown.

"Věříme, že touto akcí úspěšně odstartujeme dlouhodobou spolupráci s Julií Catlin Brown a jejími zajímavými klienty.” dodává Eliška Vyhnánková. “České publikum umí vždy udělat výbornou atmosféru a Praha je pro zahraniční hosty lákavou destinací. Rádi se sem vracejí.”

Další informace, včetně cen vstupného, najdete na stránkách akce:
http://starsinprague.cz/akce/warp-05/
Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketon.

Přidat komentář