Editorial: O vánočních přípravách

Článek od: Martin Stručovský - 23.11.2015

Myslím, že všichni máme rádi Vánoce. Dokonce i Grinch si je nakonec zamiloval. A to je co říct. Vánoce, to je čas radosti a snění. Čas, kdy je rodina pohromadě. Ale na Vánoce je potřeba se pořádně připravit. I my se na ně připravujeme a hlavně pro vás připravujeme spoustu věcí, kterým vám chceme letošní svátky zpříjemnit.

Nepozveme vás sice na cukroví ani na grog, zato vám nabídneme Vánoční soutěž, která bude trvat hned dva týdny. Pokud budete mít štěstí, můžete se stát majiteli nového románu Petra Schinka Jak lvové nebo třeba komiksu Wonder Woman. Připraveno toho máme opravdu spoustu.

Ale tím to rozhodně nekončí. Opět nás bude čekat výměna kabátku. Tentokrát za vánočně zimní. A pokud budete hodní, bude na vás na Štědrý den čekat pod naším stromečkem jeden malý dárek.

Takže si užívejte (pomalu se blížící) Advent. Travte hodně času se svými blízkými nad grogem nebo jen tak s knížkou. Užívejte si pečení cukroví a jeho tajné ujídání, i nakupování dárečků. Ale nezapomeňte, že potěšit může i maličkost. A hlavně nepodléhejte předvánočnímu stresu. Protože o tom to není.

Příjemný Advent přeje

Martin Stručovský

Šéfredaktor

 

 

 

 

 

Přidat komentář