Editorial: Listopadový čas

Článek od: Martin Stručovský - 01.11.2016

Halloween je za námi a v redakci doufáme, že jste si ho užili ve zdraví a v pohodě se všemi upíry, vlkodlaky a dalšími bubáky.  Předchozí měsíc jsme se vám snažili zpříjemnit, co to jen šlo. Ať už prostřednictvím soutěží, článku o původu Halloweenu nebo sherlockovsky laděným rozhovorem s překladatelem Richardem Podaným.

Teď už je tu listopad a venku to tak přesně vypadá. Všude popadané listí a kosa, že by už psa pomalu nevyhnal. Je to jasné. Zima se blíží. A samozřejmě i Vánoce a s nimi také nakupování dárků. Pokud nevíte, co pořídit vaším blízkým, nezoufejte. Poradíme vám.  A také vám dáme šanci si něco málo pod stromeček vyhrát v soutěžích – těšit se můžete třeba na Boha strachu nebo Kladiváka. Když už jsme zmínili Kladiváka, těšit se můžete nejen na soutěž, ale také na rozhovor s jeho autorem Jankem Išou i autorovu povídku. A rozhovorů bude mnohem víc. Však se nechte překvapit.

Největší událostí měsíce jsou ale jednoznačně filmová Fantastická zvířata a kde je najít. Čeká film stejný osud jako Prokleté dítě? Budou stejně rozporuplně přijímaná? Nebo nás naopak čeká brilantní návrat do světa čarodějů? Odpověď zjistíme už 17.11.

Za redakci přeji fantastický listopad

Martin Stručovský

 

Přidat komentář