Předvánoční ediční plán nakladatelství Mytago

Článek od: Redakce - 06.12.2017

Těšte se na velkolepou předvánoční jízdu. Kromě dalšího dílu Lone Wolfe, Torgarských hrobek, chystá Mytago hororový, steampunkový gamebook Alenčina Noční můra v Říši divů. A když už jsme u té páry, tak je tu ještě jedna lahůdka: Vzpoura automatonů. Pozor, je to komiks. Ale v prosincové knižní produkci najdete i pohádku – další Čajové skřítky Zbyňka Holuba. Nebo úplně nový český fantasy svět – Tauril se svou Neviditelnou knihou. A nejlepší na konec: Máte rádi Fallout? Ať už tu původní „retro“ PC hru nebo třeba novější „New Vegas“? Tak to si nesmíte nechat ujít atmosférickou postapo The Rising

Vychází začátkem prosince!

U některých knih lze využít nabídku předprodeje a objednat si je už teď za zvýhodněnou cenu.
 

Felix A. Münter: The Rising – Nová naděje
Z trosek světa se pozvedá nová síla!
Civilizace tak, jak ji známe, zmizela v hlubinách minulosti. Několik desítek let po celosvětovém kolapsu získá skupinka přeživších fragment zaniklého světa – datové paměti s informacemi, jejichž cena se zdá být nedozírná.
Novým majitelům netrvá dlouho, aby poznali, jaké možnosti tento nález otevírá. Nachází se nový začátek pro celé lidstvo na dosah ruky? O odpověď však mají zájem i jiní. Vražedný hon začíná…

Informace ke knize:
Autor: Felix A. Münter
Formát: 160 x 110 mm
Vazba: brožovaná
Překlad: Michal Smrkovský
Korektury: Petra Zemánková
Obálka: Ignacio Bazán Lazanco
Grafická úprava obálky: Karel Krajča
Objednat: https://www.fantasyobchod.cz/the-rising-nova-nadeje
 

Jonathan Green: Alenčina noční můra v Říši divů
Mnoho let po událostech Alenčina dobrodružství v Říši divů a za zrcadlem se Alenka ocitá zpět v Říši divů. Je na ní, aby zachránila svět hracích karet a mluvících zvířat od stále více a více pomatené Srdcové královny.
Co by se stalo, kdyby se Alenka nenapila z lahvičky popsané cedulkou “Vypij mě“, nebo kdyby si nedala s Kloboučníkem, Březňákem a Sedmispáčem čaj? Nyní to můžeš zjistit! V knize totiž budeš právě ty rozhodovat, kterou cestou se Alenka dá, které riziko podstoupí a se kterými podivnými obyvateli říše divů bude bojovat. Jsi připraven znovu vstoupit do králičí nory?

Informace ke knize:
Autor: Jonathan Green
Formát: 160 x 110 mm
Vazba: brožovaná
Překlad: Jan Snášel
Korektury: Hanina Veselá
Obálka: Kev Crossley, Cyril Gaja
Ilustrace: Kev Crossley

Neviditelná kniha: Neklidný Tauril
Cesty do záhuby dlážděné čistými úmysly. Jiskry naděje tam, kde byste je nejméně čekali. Protivníci, kteří jsou vám podobnější, než byste byli rádi. Obtížná rozhodnutí.
Morální dilemata. Intriky a emoce. Tragédie a triumfy.
Vítejte v Taurilu.
Tato kniha je pomůckou pro hraní fantasy her na hrdiny (RPG). Obsahuje desítky zápletek, postav, míst a kousků inspirace, z nichž mnohé hrají na vážnější notu a vyvolávají otázky k zamyšlení. Jejich společným zasazením je fiktivní světadíl Tauril, který se po pádu mocné Církve Nebeského ducha ocitá v chaosu bouřlivých změn, nicméně jednotlivé nápady můžete snadno převzít do jiných světů.
Vyzbrojte se ostrým mečem, obratným jazykem či tajemnou magií a vydejte se na cestu, která možná změní svět. Ale nezapomínejte, že není svobody bez nejistoty a činů bez
následků.

Informace ke knize:
Autor: Martina Magdová
Na textech se dále podílely: V. Přibyl, J. Karajos, J. Filip, M. Merglová, H. Veselá
Format: 235 x 165 mm
Vazba: brožovaná
Korektury: Hanina Veselá
Obálka: Petr Šťovík
Ilustrace: Julius Karajos, Daniel Franc
Web: http://www.neviditelnakniha.cz

Zbyněk Kučera Holub: Pohádky čajových skřítků: putování za severním čajem
Co všechno může způsobit popletený severský čaj?
Na čajové skřítky z čajovny pod Černou věží se chystá velké dobrodružství!
Tentokrát se Pueřík a jeho sestřička Jasmínka vydávají na daleký sever, kde je čeká pátrání po dědečkovi Asámkovi, noví kamarádi a možná i polární záře…

Informace ke knize:
Autor: Zbyněk Kučera Holub
Formát: 235 x 165 mm
Vazba: vázaná
Korektury: Jakub Maruš
Sazba: Jiří Reiter a Jakub Maruš
Obálka: Pavlína Pajda Žižková
Grafická úprava obálky: Cyril Gaja
Ilustrace: Pavlína Pajda Žižková
Předobjednávka: https://www.fantasyobchod.cz/pohadky-cajovych-skritku-aneb-putovani-za-severnim-cajem
Web: http://cajoviskritci.cz/

Lone Wolf: Torgarské kobky
Jsi Lone Wolf – Osamělý vlk, poslední z mistrů řádu Kai. Tvá cesta za Kameny vědění tě zavede do strašlivého Torgaru, pevnosti Temných pánů. V Torgarských kobkách je tvým úkolem získat poslední dva Kameny vědění z rukou mocného nepřítele – Temného pána Gnaaga.
Každé otočení stránky této knihy představuje novou smrtící výzvu. Naleznete svůj osud nebo záhubu?
Dobrodružství Lone Wolfa představují unikátní interaktivní sérii, v níž se každý čtenář stává hrdinou a sám rozhoduje o průběhu napínavého příběhu. Každou epizodu lze hrát samostatně, nebo je lze zkombinovat a získat tak fantastický RPG epos.
Kniha obsahuje krom hlavního příběhu i bonusové dobrodružství!

Informace ke knize:
Autor: Joe Dever
Formát: 160 x 110 mm
Vazba: brožovaná
Překlad: Michaela M. Marková, David Pixa
Obálka: Alberto Dal Lago
Ilustrace: Richard longmore
Počet stran:
Web: http://lonewolf.mytago.cz

Kryštof a Jonáš Ferencovi: Příběhy impéria – vzpoura automatonů
Rovnováha sil v Londýně je ohrožena!
V žilách parou poháněného viktoriánského Londýna proudí magie skřítků, kteří skryti očím běžných smrtelníků obývají město po tisíce let.
Avšak oddíly ocelových automatonů unesly královnu všech skřítků ve městě a hrozí tak zapudit všechna skřítčí kouzla. To by pro město znamenalo katastrofu. Kdo vládne těmto nebezpečným mechanickým stvůrám? Nebezpečný vyhnanec z Férie, jednoruký šermíř Coelwulf? Nebo i on je jen loutkou v rukách někoho úplně jiného? A podaří se nepravděpodobným spojencům pod vedením kapitánky parní vzducholodě Elly van der Wilde zasáhnout včas a zachránit Londýn?
Vzpoura Automatonů je nový původní komiksový příběh zasazený do osvědčeného steampunkového prostředí Příběhů Impéria. Vstupte s touto knihou do světa poháněného parou a magií!

Trailer:  https://vimeo.com/240021897

Předobjednávka: https://www.fantasyobchod.cz/vzpoura-automatonu
 

Přidat komentář