Tomb Raider potřetí: Jak to s Larou Croft nakonec dopadne?

Článek od: Redakce - 01.08.2018

Koncem července vychází v nakladatelství Comics Centrum třetí svazek série Tomb Raider Archivy, který obsahuje sešity č. 35–50 z původního komiksu o Laře Croft od vydavatelství Top Cow. Lara opět zavítá na různá exotická místa, objeví ztracený zlatý důl, prožije hrůznou noc na jednom z Irských hradů a dojde i na poslední setkání s Chasem Carverem. Kromě komiksu a galerie obálek najdou čtenáři ve třetím svazku archivů také beletristickou povídku s názvem Air Tibet, která původně vyšla v publikaci Laraʹs Book: Lara Croft and the Tomb Raider Phenomenon od kanadského spisovatele a vizuálního umělce Douglase Couplanda. Na scénáři a výtvarné stránce jednotlivých sešitů se opět podílela mnohá zvučná jména, například James Bonny, Wilson Tortosa, Jonathan Sibal, Tyson Wengler nebo Adam Hughes.

Celé archivy vycházejí v České republice jen s přibližně půlročním zpožděním za americkým originálem. Tomb Raider Archivy S.3 vycházejí tradičně ve velkém formátu a v pevné vazbě. Na internetových stránkách Comics Centra si je zájemci mohou za zvýhodněnou cenu předobjednat od 19. 7. 2018. Spolu s Tomb Raider mají čtenáři možnost zároveň předobjednávat i nová, upravená vydání komiksů Hellboy 2: Probuzení ďábla a Ú.P.V.O. 3: Žabí mor, která by měla být v prodeji počátkem srpna. 

Anotace knihy:
Co Laru Croft stále nutí pátrat v ohrožení života po nejvzácnějších pokladech světa?

Připojte se k půvabné archeoložce při jejím hledání dávno ztraceného zlatého dolu v arizonské poušti. Staňte se svědky její snahy vymýtit ducha z jistého hradu v Irsku.
Stůjte při ní, až bude obviněna z vraždy, i při jejím posledním setkání s Chasem Carverem. Nakonec se vydejte do budoucnosti na prohlídku muzea Lary Croft, kdy se Lařina sbírka cenných artefaktů dostane do hledáčku jí podobných dobrodruhů...

Svazek obsahuje sešity 35–50 řady Tomb Raider nakladatelství Top Cow. Obsahuje díla předních komiksových tvůrců, například Tonyho Daniela, Michaela Choie, Erica Basaldua, Tylera Kirkhama, Francise Manapula, Grega Landa, Adama Hughese a mnoha dalších!


„Tomb Raider Archivy S.3“
Autoři: James Bonny, Wilson Tortosa, Jonathan Sibal, Tyson Wengler, Adam Hughes a další
Z anglického originálu přeložila Alexandra Niklíčková, vydává nakladatelství Comics Centrum
Vázaná s matným laminem a parciálním lakem, 432 barevných stran
U nakladatele od 19. 7. 2018 do 19. 8. 2018 za cenu 780 Kč, dále pak 910 Kč.
Kniha vychází 26. 7. 2018
Nakladatel knihu doporučuje pro věkovou kategorii 14+
 

Přidat komentář