V září nuda nehrozí

Článek od: Martin Stručovský - 01.09.2018

Tak a je to. Prázdniny definitivně skončily. Děti se vrací zpátky do lavic a rodiče do svých zaměstnání. Jenže to neznamená, že by se zábavou byl konec. Koneckonců o zábavu se nám postarají nakladatelé, kteří se pomalu probouzejí z letní letargie.
První dárek jsme dostali už koncem srpna, kdy nám Epocha nadělila novou knížku od Kotlety. Uvidíme, jestli nás čeká další výživná swingers party. A u Epochy zůstaneme. Pamatujete si na Frosta? Určitě jo. Tak Oskar Fuchs se letos vrací s druhou knížkou, kterou nazval Hitokiri. Uvidíme, jestli se mu bude dařit tak dobře jako poprvé. Od staré dobré akční vypalovačky se posuneme k řinčení mečů a tak podobně. Nakladatelství Laser po dlouhém mlčení opět začalo mluvit. A začalo mluvit pořádně hlasitě. Už brzy díky němu vtrhne do knihkupectví Půl král, kterým Joe Abercrombie otevírá novou fantasy sérii.
Nejen knížkami je ale živ fanoušek fantastiky. Kdo bude chtít, může se jít bát do kina. Dorazí hororová Jeptiška… ale hlavně samotný Predátor a všichni doufáme, že se mu bude dařit víc než jeho vetřelčímu kámošovi.
Že je září a bude nuda? V žádném případě. Zábavy nás čeká víc než dost. A pokusíme se vám u toho být alespoň trochu schopnými průvodci.

Příjemný začátek podzimu přeje

Martin Stručovský 

Přidat komentář