Legendy o Myší hlídce: Kniha druhá Svět odvážných myší dává opět prostor fantazii i netradičnímu zpracování

Článek od: Redakce - 25.11.2018

Pražské komiksové nakladatelství Comics Centrum vydá v listopadu druhý díl ze série Legendy o Myší hlídce, na níž se kromě tvůrce původní řady Myší hlídky, Davida Petersena, opět podílela další zvučná jména z komiksového světa.

První díl Legend představilo českým čtenářům Comics Centrum na jaře tohoto roku. Nyní vychází druhý z celkem tří svazků.

Koncept knihy se od prvního dílu nikterak nezměnil: Petersen vymyslel a nakreslil spojovací příběh, který nás opět zavede do Rudolfina hostince v Červnové ulici. Tam se již podruhé scházejí myši ze všech koutů Teritorií, aby se zúčastnily soutěže ve vyprávění příběhů.

Čtenáři a fanoušci myšího světa tak mají opět příležitost nahlédnout do života zdánlivě bezbranných tvorů v divoké přírodě mnoha různými pohledy ve formě jednotlivých komiksových povídek.

Autory jednotlivých příběhů jsou kromě tvůrce původní Myší hlídky, Davida Petersena, například Stan Sakai, Nick Tapalansky, Alex Eckman-Lawn, Ben Cladwell, Christian Slade, Rick Geary, Jemma Salumeová, C. P. Wilson III, Eric Canete a další.

Knihu si čtenáři budou moci zakoupit v předprodeji u Comics Centra od 23. 11. 2018. Kromě toho spadá vydání knihy do termínu, na kdy nakladatelství plánuje Černý pátek, tj. prodej všech titulů se slevou, a to jak na e-shopu, tak v kamenné prodejně.

„Legendy o Myší hlídce: Kniha druhá“
Autoři: David Petersen Stan Sakai, Nick Tapalansky, Alex Eckman-Lawn, Ben Cladwell, Christian Slade, Rick Geary, Jemma Salumeová, C. P. Wilson III, Eric Canete a další.
Z anglického originálu „Mouse Guard: Legends of the Guard: Volume Two“ přeložil Jan Kantůrek, vydává nakladatelství Comics Centrum
Vázaná s matným přebalem a parciálním lakem, 144 barevných stran
U nakladatele od 23. 11. 2018 do 9. 12. 2018 za cenu 359 Kč, dále pak 419 Kč.
Kniha vychází 23. 11. 2018
Nakladatel knihu doporučuje pro věkovou kategorii 9+


 

Přidat komentář