Vesmír s čokoládou, kniha Jany Rečkové a Jiřího Dluhoše

Článek od: Redakce - 14.08.2019

Vesmír s čokoládou je nádherný sci-fi příběh o velmi zvláštních dětech se schopností měnit svět kolem sebe, z autorského šuplíku Jany Rečkové (in memoriam) a jejího syna Jiřího Dluhoše. Společně stvořili svět, kde platí jiné zákony fyziky a kde se vše točí kolem tabulky čokolády. Svět, kde být desetiletým buclíkem či baculkou může být výhra. Tajemná atmosféra na začátku knihy má své neopakovatelné kouzlo a okamžitě vás vtáhne do děje!

Kniha má formát B6, 500 stran, brožovanou vazbu a černobílé ilustrace uvnitř z pera mladičké kreslířky Lenky Kmoníčkové. Obálku ilustroval Jaroslav Svoboda a pojal ji – jak jinak – s mírnou nadsázkou. V tuto chvíli běží předplatitelská kampaň, v rámci které lze knihu získat přednostně (dříve než bude na pultech knihkupectví) a s možností vybrat si velmi zajímavé bonusy (např. všechny 4 svazky antologie Žen s... za výrazně nižší cenu, stylové záložky aj.). K prvním sto objednávkám navíc přibalíme dárkovou čokoládku!
Bližší info na našem e-shopu: https://efortna.cz/obchod/
 

Oficiální anotace:
Představte si zemi, kde lidé žijí v městských státech jako Irluginne nebo Glegennord v moderní civilizaci ne nepodobné té naší a užívají si jejich výhod. Na své druidské předky už dávno zapomněli. Pak se ale na venkově začnou ztrácet ze spíží potraviny, a následují nevysvětlená zmizení buclatých dětí, obvykle za podivné bouře. Úřady jen mlží a bulvár má konečně o čem psát, ale kromě nových zámků na dveře s tím nikdo nic nedělá. Teprve až záhadní mackové dobydou Glegennord i s jeho Muzeem výživy, hlásajícím zdravý životní styl v podobě štíhlé linie, lidé si konečně vzpomenou na město Čumaliva a jeho potomky bájných druidů, kteří by možná mohli pomoct proti doslova „macaté“ hrozbě.


 

Přidat komentář