Co nového v nakladatelství CREW?

Článek od: Redakce - 19.01.2022

KOMIKSOVÉ NAROZENINY

Možná jste si všimli, že se nám změnila loga na všech možných stránkách, v podpisech, a dokonce i na komiksových titulech. Nešálí vás zrak, ba naopak! Nakladatelství CREW slaví letos své 25. narozeniny. Slavíme celý rok a nejlepší na tom je, že vám dáme i dárečky! A které to budou? Nechte se překvapit!

 

BART SIMPSON KONČÍ, AŤ ŽIJÍ SIMPSONOVI!

Léta oblíbený komiksový měsíčník Bart Simpson v prosinci také oslavil narozeniny. Slavil kulatou stovku. Poslední číslo časopisu Bart ale není konec žluté rodinky. V sérii sice už nepokračujeme, protože není kam. Žádná čísla Barta už nejsou. Prostě došla. Vymeteno. Šlus. Ale jsou příběhy rodinky Simpsonových, na které jsme zareagovali promptně a elegantně, a sice ve zbrusu novém časopisu Simpsonovi!

 

PŘIPRAVUJEME NA PRVNÍ ČTVRTLETÍ

Pokud vám snad uniklo video, kde naši ředitelé oznamují novinky na první kvartál roku 2022, můžete se mrknout zde!

 

ZMĚNY CEN U MANGY

Abychom citovali našeho šéfredaktora:

„Je tu jedna, trochu nepříjemná, ale očekávatelná zpráva.
Po celou dobu vydávání mangy jsme, inflace neinflace, nezměnili ceny rozjetých titulů. Což byl, vzhledem k tomu, že u některých sérií jsme už u padesátého třetího dílu, obrovský úspěch. Ale teď už jsme se přece jen museli trochu přizpůsobit realitě a reagovat na zdražení papíru a postupnou inflaci, která se za těch nějakých deset let už docela nastřádala. Ale není nutné mít strach, zvedáme cenu opravdu jen v minimální nutné míře.  Cenu mang zvedáme z dosavadních 189 –199 Kč na 229 Kč, v případě série Pokémon pak z 229 na 249 Kč. Což je vlastně sotva na pokrytí těch tiskáren, ale chtěli jsme, aby byly tyhle populární a pravidelně vycházející knihy pořád pro čtenáře co nejdostupnější.
Co se týče klasických komiksových řad, tak i na nich se nějaké zdražování papíru podepíše, ale i tady se budeme snažit držet ceny co nejníže. Rozhodně se nemusíte bát nějakého razantního zdražování, spíš si toho ani nevšimnete… takže je možná chyba, že jsme vám to tady takhle vykecali. Pardon.“

Věříme, že na crewní komiksy nijak nezanevřete a příště se můžete těšit na další nášup upoutávek připravovaných komiksů a mangy.

Přidat komentář