POZVÁNKA: Game Access 2022

Článek od: Redakce - 17.05.2022

Čas nadešel!

Dva roky. Dva roky se herní scéna musela obejít bez živých událostí, na kterých by mohla studia prezentovat svou tvorbu a vývojáři předávat své poznatky. Dva roky se nováčci museli spolehnout pouze na neosobní online setkání a bojovat s algoritmem, aby si získali alespoň trochu pozornosti a nabrali zpětnou vazbu. V druhé polovině 2021 se navrátila lokální setkání.

Letos se ale vrací obr. Game Access ovládne brněnské výstaviště od 27. do 28.5. a my Vám přineseme poctivou reportáž!

Návrat to bude skutečně ve velkém stylu. Již nyní obsahuje program přes 50 řečníků, přitom program přednášek stále obsahuje prázdná místa "Will be announced soon". Těšit se můžeme na Jorise Maartena de Man, skladatele soundtracků a sound designéra, jenž dlouhá léta spolupracuje s nizozemskými Guerilla Games (Horizon Forbidden West, Horizon zero Dawn, Killzone), Kacpera Niepokolczyckeho, vedoucího tvůrce prostředí z CD Projektu Red, Lindsay Thompson, animátorku z Insomniac Games, ale také voice actora Martina Shermana (HZD, Zaklínač, Star Wars: Battlefront II), voice and casting directora Marka Estdala (The Medium, Blair Witch, HZD,...), Jána Ilavského z Beat Games (Beat Saber, Chameleon run), Agnesu Belegu, vedoucí game designérku z Techlandu (Dying Light), Iana Dallase, kretivního ředitele Giant Sparrow (What Remains of Edith Finch)... cítíte se zahlceni? A to jsem si dovolil vypsat pouhý zlomek řečníků.

Na návštěvníky bude taktéž čekat bohatá sekce ukázek práce nezávislých a začínajících vývojářů nebo stánky etablovaných herních studií. Nově se představí i sekce stolních her! Akci navíc doprovodí networkingové večírky a bohatý nedělní koncert Filharmonie Brno, která zahraje skladby z celé série Mafia (koncert není přímou součástí konference!).

Tak ahoj v Brně!


http://www.game-access.com/conference/

https://www.facebook.com/events/480018465903549

Přidat komentář