AKTUALITA - BOMBA (Rodier, Bollée, Alcante)

Článek od: Marek - 08.09.2023

Tak, právě jste vyšli z promítání 70mm kinofilmu a zjišťujete, že nemáte dost! Oppenheimer se stává jádrem (haha) konverzace i ve vaší kuchyňce a na pivu. Najednou každý zná legendární prohlášení o ničení světů, a přitom s tím nemá co dělat Star Wars! Nerdi do historie konečně zažívají svůj vzácný okamžik společenského přijetí. Až posud dobré. Ale zazářit chcete vy. Co s tím? Memoáry nikdo ve skutečnosti číst nechce, je důležité jenom mít čím přispět do diskuze, vytasit náhodný zajímavý fakt. Máme vás pokryté.

Jak si to poštrádujete z IMAXu, zastavte se v nejbližším knihkupectví a hmátněte po monstrózní bichli s jednoduchým názvem – BOMBA. Tento obří komiks shrnuje čistě a přitom poutavě široký pohled na okonosti vzniku jaderné zbraně včetně méně známých osudů. Stojí za to. Rozměry 215 x 290 x 45 mm a 460 stran dává přes 2 kg čisté váhy, to vše narvané velmi lidským příběhem. I tu hedvábnou stužtičku dostatečné délky tam máte.

Ale kdyby vás ani tohle nepřesvědčilo, dejte si naší recku. Je stará. Ale ne tak jako kinofilm. A jak je z něj každý nadšený...

https://www.sarden.cz/2021-11-24-2221/komiks-rodier-bollee-alcante-bomba

Přidat komentář