SOUTĚŽ: Vyhlášení vítěze soutěže s Fantom Printem o knihu Pán čarodějnic

Článek od: Anonym - 20.09.2010

Do soutěže nám dorazilo neuvěřitelných 42 odpovědí. Zadání čtvrté otázky jsem formuloval natolik nešťastně, že jsme nakonec rozhodli uznat i vaši nejčastější odpověď "Nesmrtelnost", ačkoliv jsem si představoval odpověď darem rychlé regenerace. Vykládat se však otázka dala dalšími způsoby (jako darem věčného života a prokletím vlkodlaka). Ve Wikipedii a několika dalších zdrojích jsem však zjistil, že vlkodlaci patří také mezi nesmrtelné s neuvěřitelnou regenerační schopností (obvyklá smrtelná zranění pro ně nejsou smrtelná).

  1. Kdy a kde se narodil André Wiesler? 25. září 1974 v Wuppertalu
  2. Jak se jmenuje hlavní hrdina románu Pán čarodějnic? Hagen von Stein
  3. V jakém historickém období se kniha odehrává? Čechy, začátek 15. století
  4. Určitě jste viděli film Highlander s Chrisem Lambertem v roli Connora MacLeoda. Povězte nám, jakým darem (prokletím) jsou obdařeni MacLeod a hrdina Pána čarodějnic? viz vysvětlení výše

Šťastnou výherkyní se stala paní K. Červená z Budějovic. Blahopřejeme.

Zadání:

Ve spolupráci s nakladatelství Fantom Print vám po prázdninách opět nabízíme možnost zasoutěžit si o historický román s prvky fantasy a hororu, ve kterém hrají podstatnou roli české reálie. Stačí, abyste správně odpověděli na několik jednoduchých otázek a následně měli štěstí při losování. Takže s chutí do toho:

  1. Kdy a kde se narodil André Wiesler?
  2. Jak se jmenuje hlavní hrdina románu Pán čarodějnic?
  3. V jakém historickém období se kniha odehrává?
  4. Určitě jste viděli film Highlander s Chrisem Lambertem v roli Connora MacLeoda. Povězte nám, jakým darem (prokletím) jsou obdařeni MacLeod a hrdina Pána čarodějnic?

Své odpovědi můžete zasílat na dobře známou adresu sarden@pagiserver.cz (do předmětu uveďte "Pan carodejnic") do půlnoci 17. září 2010.

Přidat komentář