UKÁZKA: André Wiesler, Vlčí kletba (Kroniky Hagena von Stein 3)

Článek od: Anonym - 15.04.2011

V roce 2007 už nikdo nevěří na upíry, vlkodlaky a čarodějnice - nebezpečná chyba! Protože Hagen von Stein, prastarý vampír a pán velké líhně upírů, má mystické plány. Nejenže se má nezvratně změnit jeho život, ale je mu i jedno, kolik krve kvůli tomu poteče.

RECENZE: André Wiesler, Pán čarodějnic (Kroniky Hagena von Stein)

Článek od: Martin Toman - 09.11.2010

Jak jsem naznačil v úvodu, kniha má slušný potenciál. Je pravda, že vlkodlaci jsou pomalu tak ohraní jako upíři a románů z období husitských válek již taky pár vyšlo, ale zkombinovat to s inkvizicí a čarodějnicemi a následně vytvořit přesah mezi dobou středověku a naší současností, již vytváří dozajista originální mix, ze kterého se dá ledacos vytěžit.

UKÁZKA: André Wiesler, Pán čarodějnic (Kroniky Hagena von Stein)

Článek od: Anonym - 08.09.2010

Čechy na počátku 15. století. Země je rozdělena. Hned několik kandidátů bojuje o královskou korunu a církev je rozštěpena kvůli třem papežům, kteří vznášejí nárok na dědictví. Navíc jsou tu rebelující kacíři, inkvizice a první předzvěsti další morové epidemie. V této pohnuté době se Hagen von Stein stává rytířem a snaží si najít své místo v pozdně středověkém světě. Jeho cesta, kterou kříží inkvizitoři i pradávné tajné spolky čarodějnic a vlkodlaků, je dvojnásob těžká, protože se nikdo nesmí dozvědět o daru, požehnání či prokletí jeho zvláštního dědictví.

Přihlásit se k odběru RSS - A. Wiesler