PR+HUDBA: Zveřejněn soundtrack k Dragon Age II

Článek od: Anonym - 26.02.2011

Ztlumte světla, zesilte zvuk a připravte se na úžasný hudební zážitek, až vkročíte do světa hry Dragon Age™ II, kterou přední světová herní média a kritici označují za jednu z nejočekávanějších v letošním roce. Studio BioWare™ spojilo při jeho tvorbě síly se skupinou Florence + The Machine, nominovanou na cenu Grammy pro nejlepšího nového interpreta, a svěřilo jí exkluzivní přepracování skladby „I’m not calling you a liar“, kterou můžete slyšet jen v Dragon Age II. Produkce se ujali renomovaný skladatel Inon Zur a Steve Schnur, autorem zvukového mixu je Jack Joseph Puig, jenž spolupracuje s veličinami, jako jsou U2, The Rolling Stones, No Doubt a Green Day. Na soundtracku se skladba objeví pod názvem „I’m Not Calling You A Liar (Dragon Age II: Varric’s Theme)“. Další skladby pro Dragon Age II v široké škále dynamických hudebních stylů složil Inon Zur. Jeho původní kompozice, sahající od éterických a mystických, až po lyrické a vznešené, skvěle doplňují příběh hry a dodávají dramatickou atmosféru akčním sekvencím.

„S nadšeným souhlasem kapely jsme z jedné z jejich nejoriginálnějších písniček vyjmuli původní zpěv Florence a kompletně ho přepracovali ve stylu ‘Dragon-Age’,“ uvedl Steve Schnur, světový ředitel hudby a marketingu EA a koproducent skladby. „Původně velmi strohá akustická skladba dostala novou instrumentální a plně orchestrální podobu. Výsledkem je velkolepý hymnus dalšího pokračování ságy Dragon Age.“

Část soundtracku Dragon Age II* bude v prodeji v digitální formě od 8. března 2011 u všecg světových distributorů za cenu $3,99.

Obsahovat bude následující skladby:

  1. Dragon Age II Main Theme
  2. Hawke Family Theme
  3. Qunari On The Rise
  4. Templars
  5. Love Scene
  6. Arishok
  7. Tavern Music
  8. Viscount
  9. Mages
  10. Fenris Theme
  11. Kirkwall Nights
  12. Rogue Heart

Ukázky ze soundtracku, konkrétně skladby „Hawke Family Theme“ a „Qunari on the Rise“, si můžete poslechnout na stránce http://soundcloud.com/nettwerkmusicgroup/sets/inon-zur-dragon-age-2/.

Kromě nominace na cenu Grammy v roce 2010 zaznamenala skupina Florence + the Machine’s velký úspěch se svým debutovým albem „Lungs“, které celých 65 týdnů okupovalo čelo hitparády Top 40 ve Velké Británii, a vyneslo jí také zisk ceny 2010 BRIT Mastercard British Album Award. Hudba pro Dragon Age: Origins Inona Zura byla oceněn jako nejlepší původní videoherní skladba v rámci předávání Movie Music UK Awards a jako nejlepší původní skladba na Hollywood Music In Media Awards.

Další skladby ze soundtracku Dragon Age II budou k dostání 12. dubna a 10. května 2011. Dragon Age II přijde na český a slovenský trh ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3, PC a Mac® 11. března 2011. Hráči, kteří si již dnes chtějí hru vyzkoušet a poslechnout si některé pasáže z hudebního doprovodu, si mohou stáhnout demo Dragon Age II pro Xbox LIVE®, PlayStation® Network a PC. Další informace o Dragon Age II aDragon Age: Redemption naleznete na http://www.dragonage2.cz nebo facebookovém kanálu http://www.facebook.com/dragonage.czsk.

*Zákazníci, kteří si předobjednali Dragon Age II BioWare Signature Edition, obdrží soundtrack zcela bezplatně.

Přidat komentář