PR: Stahujte DLC Dragon Age II - Mark of the Assassin

Článek od: Anonym - 15.10.2011

Fanoušci ságy Dragon Age II se od dnešního dne mohou vydat na nové napínavé dobrodružství v DLC Mark of the Assassin, kde potkají záhadné postavy i proradné nepřátele a objeví dosud nepoznaná místa. Rozšíření je k dispozici ke stažení na platformách Xbox 360 (Xbox LIVE), PlayStation 3 (PlayStation Network), PC a Mac za 270 Kč či 800 Microsoft nebo BioWare bodů. Dragon Age II: Mark of the Assassin představí novou hratelnou postavu Tallis, jíž propůjčila vzhled i hlas Felicia Day, hvězda internetové fantasy scény.

PR+HUDBA: Zveřejněn soundtrack k Dragon Age II

Článek od: Anonym - 26.02.2011

BioWare právě zveřejnilo finální podobu soundtracku, který bude k dostání společně s Dragon Age II, a rozhodně se máme na co těšit. Spolupráce špiček v oboru rockové hudby, hudební kompozice a tvorby her přináší emocionálně silný soundtrack jedné z nejočekávanějších her letošního roku.

PR: Vysvětlení k chybějící lokalizaci Dragon Age 2

Článek od: Anonym - 25.02.2011

Marek Tvrdý si našel čas a připravil článek o důvodech proč chybý lokalizace pro Dragon Age 2.
Uvnitř se i dozvíte jak sami můžete pomoci k lokalizaci do češtiny.
Tento článek by si tedy neměl nechat uniknout nikdo koho zajímá osud dalších lokalizací Dragon Age či Mass Effectu!

RECENZE: David Gaider, Volání (Dragon Age 2)

Článek od: Petr Vařák - 30.08.2010

Volání je svým dějem mnohem blíž k hernímu příběhu než Ukradený trůn. Vystupují v něm některé klíčové postavy ze hry, dozvíme se taky hodně věcí o zplozencích, okolo kterých se celé Dragon Age: Origins vlastně točí. V podstatě by se dalo říci, že Volání je jakýmsi prologem k samotné hře. Každopádně svázanost románu a hry vůbec neznamená, že by kniha nebyla určena i pro ostatní fandy klasické fantasy, spíše naopak. Kdybych nevěděl, že se jedná o knihu na motivy hry, podle příběhu bych to vůbec nepoznal.

UKÁZKA: David Gaider, Volání (Dragon Age 2)

Článek od: Anonym - 20.07.2010

Nakladatelství Fantom Print připravuje na 26. červenec druhé pokračování cyklu Dragon Age. Vypovězení řádu Šedých strážců z Fereldenu trvalo dvě stě let. Král Maric chce po letech nařízení zrušit, netuší však, že návrat tohoto řádu pro něj bude znamenat opět jen další komplikace. Jeden z jeho členů byl v Hlubokých cestách zajat zplozenci, nepřítelem z nejnebezpeč­nějších. A právě tento muž ví, kde se ukrývají Staří bohové.

RECENZE: David Gaider, Ukradený trůn (Dragon Age 1)

Článek od: Petr Vařák - 19.07.2010

TOPlist

Fereldenské království trpí pod nadvládou Orlesiánského císařství. Uzurpátor je tyran, který je schopný z rozmaru zabít nejbližšího sluhu nebo sebrat půdu jednomu z četných místních šlechticů. Někteří lidé se poddali snadno a nyní se plazí u nohou orlesiánců jako vycvičení psi, jiní se ale rozhodli vzdorovat. Fereldenskými lesy putuje povstalecká armáda, jejíž hlavním cílem není nic menšího než vypráskat nepřátele ze své země.

Přihlásit se k odběru RSS - Dragon Age