PR+AKCE: Krátká zpráva o Letním knižním veletrhu v Ostravě

Článek od: Anonym - 11.06.2012

Druhý ročník Letního knižního veletrhu Ostrava, jehož motto zní Knihy – cesty k zábavě i poučení,  se rychle blíží. Stejně jako v loňském roce bude na ostravském výstavišti Černá louka, v pátek a v sobotu 15. a 16. června 2012. V pátek 15. června bude otevřen od 10 do 18 hodin, v sobotu 16. června od 9 do 17 hodin. Plné vstupné stojí 70 Kč, ale pro návštěvníky je připravena řada slev.

Ze známých žánrových nakladatelů se můžete těšit na nakladatelství FANTOM Print Libora Marchlíka s nejnovější produkcí, které slibuje také skvělé slevy. Nejzajímavější novinkou bude určitě nový Dragon Age: Rozštěpení autora Davida Gaidera. Na stánku určitě najdete také největší hity posledního měsíce – Oko světa Roberta Jordana, Magickou loď autorky Robin Hobb, novinku Vyhnanství trpaslíků Franka Rehfelda či Temné časy  editora Martina Fajkuse. Když budete mít štěstí, možná přijde i sám Martin a budete mít jedinečnou možnost odnést si Temné časy nejen za fantastickou cenu, ale také s podpisem a věnováním. Hned v sousedství najdete distribuci Seqoy Jiřího Pavlovského, která představí především novinky žánru a největší pecky nakladatelství Crew.   

Dále se můžete těšit na setkání s Františkou Vrbenskou a Josefem Pecinovským,  kteří představí projekt  Kroniky karmínových kamenů nakladatelství  Zoner Press.

Podrobný program si můžete přečíst na http://www.hejkal.cz/lkvostrava/program.asp.

Přidat komentář