PR+WEB: Dragon Age: Redemption - nový webový seriál

Článek od: Anonym - 17.02.2011

Studio BioWare a internetová hvězda Felicia Day společně vytvořili nový webový seriál Dragon Age: Redemption.

Co vznikne, když dáte dohromady jednu z obsahově nejbohatších RPG s autorkou veleúspěšné webové série? Odpověď zní: Dragon Age™: Redemption. Jde o nový šestidílný webový sériál, zasazený do světa Dragon Age, který vytvořila Felicia Day, autorka webového trháku „The Guild“. Premiéra Dragon Age: Redemption je plánována na letošní léto současně s vydáním hry Dragon Age II studia BioWare.

Poprvé představí Dragon Age: Redemption sama Felicia Day tuto středu 16. února v pořadu „Late Night with Jimmy Fallon“ na americké TV stanici NBC. Pro místní fanoušky však bude zajímavější informace, že ukázky z natáčení Dragon Age: Redemption se objeví ve čtvrtek 24. února na Spike TV v pořadu „Gametrailers TV with Geoff Keighley“.

„Jsem velká fanynka Dragon Age a už dlouho jsem se těšila na pokračování práce na projektu, podobného sérii ‚The Guild‘,“ uvedla Felicia Day. „Když se naskytla příležitost začít spolupracovat se studiem BioWare, byla jsem nadšena. Dragon Age: Redemption mi umožňuje vyprávět fantasy příběh zcela novým způsobem v prostředí světa, který doslova miluji. Pro mě je tato práce splněným snem.“

V Dragon Age: Redemption vystupuje Felicia Day v roli elfí vražedkyně Tallis, najaté Qunarijci k dopadení odpadlického mága, který má v úmyslu postihnout svět ničivou zkázou. Na své výpravě za nalezením nebezpečného mága se k Tallis přidávají další společníci. Ti sice ne vždy souhlasí s jejím přesvědčením a cíli, ale pojí je s ní společná touha porazit nepřítele a znovu nastolit v rozvráceném fantasy světě mír.

Původní webová série „The Guild“ Felicie Day, vyprávějící příběh skupiny hráčů fiktivní MMORPG, se rychle stala obrovským internetovým fenoménem, když za tři roky existence dokázala přilákat více než 100 miliónů diváků. Felicia je také známá jako Penny z komického muzikálu Josse Whedona Dr. Horrible’s Sing-Along Blog či opakovaných účinkovaní v roli Vi v seriálu Buffy the Vampire Slayer. Další informace o Felicii včetně novinek o Dragon Age: Redemption získáte, když budete sledovat její twitterový kanál na http://twitter.com/feliciaday.

Hru Dragon Age II označují mnohá média, mj. CNN, Yahoo! Games, GameSpot či Wired.com, za jednu z nejočekávanějších her roku 2011. Hráči si budou moci vyzkoušet ukázku z této akční RPG studia BioWare v demu Dragon Age II, které vychází již 22. února ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360®, počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3  a PC.

Dragon Age II přijde na český a slovenský trh ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3, PC a Mac® 11. března 2011. Verze pro Mac bude k dispozici buď na PC disku hry, nebo také v digitální ke stažení na http://gametreemac.com. Další informace o Dragon Age II aDragon Age: Redemption naleznete na http://www.dragonage2.cz nebo facebookovém kanálu http://www.facebook.com/dragonage.czsk.

Jakub Trulík

Komentáře

Přidat komentář