MEJLEM: Pozvánka na zeměplošský maškarní bál

Článek od: Anonym - 18.01.2012

Klub Terryho Pratchetta vás srdečně zve na Zeměplošský maškarní bál, který se bude konat v úterý 28. února 2012 od 20:00 hodin ve velkém sále Divadla Gong (Sokolovská 969/191, Praha 9 – Libeň, zastávka MHD „Divadlo Gong“, tramvaje č. 15, 19).

Vstupné je 300 Kč (pro řádné členy Klubu Terryho Pratchetta 250 Kč). Vstupenky si můžete rezervovat na e-mailu vehali@discworld.cz nebo klub@discworld.cz. Počet lístků je omezený, proto s jejich rezervací neotálejte.

Kostýmy inspirované Zeměplochou jsou vítány, ale můžete se předvést  i v kostýmech z jiných fantasy a sci-fi světů.

Celým večerem bude provádět Smrť – Peter Varga z Divadla v Dlouhé. K tanci a poslechu zahraje kapela Jam Band. Možná dojde i na Ježčí píseň.

Program obohatí zeměplošské taneční vystoupení souboru Banda. Také se můžete vyfotit se Smrtěm nebo mladou Gyttou Oggovou.

Můžete také poškádlit štěstěnu v tombole. Mezi cenami naleznete velké portfolio Joshe Kirbyho a další zeměplošské předměty s  podpisem Terryho Pratchetta, rekvizity z představení Maškaráda Divadla v Dlouhé a mnoho dalších zeměplošských i nezeměplošských cen.

V závěru večera bude zástupcům AD Centra předán symbolický šek s výtěžkem veřejné sbírky na výzkum Alzheimerovy nemoci.

Celý výtěžek akce, tedy ze vstupného, z tomboly a z ostatních doprovodných akcí, bude příspěvkem do veřejné sbírky na výzkum Alzheimerovy nemoci, kterou pořádá Klub Terryho Pratchetta.

Jestliže se nechcete této akce zúčastnit a přesto chcete na veřejnou sbírku na výzkum Alzheimerovy nemoci přispět, můžete tak učinit už jen do konce února 2012 prostřednictvím bankovního účtu sbírky č. 2900107785/2010.

Hlavním sponzorem bálu je nakladatelství Talpress. Další informace o bálu nebo o veřejné sbírce můžete nalézt na webových stránkách Discworld.cz. Pokud máte nějaké dotazy, pište je na fórum U Prokopnutého bubnu nebo na e-mail klub@discworld.cz.

Velmi se těšíme na vaši účast.

Rada Klubu Terryho Pratchetta

Přidat komentář