PR+HRY: Demo Mass Effect 3 vyjde 14. února

Článek od: Anonym - 22.01.2012

Praha – 18. ledna 2012 – Oceňované vývojářské studio BioWare, divize společnosti Electronic Arts, dnes oznámilo, že hratelná demoverze prvního letošního videoherního trháku Mass Effect 3 bude k dispozici od 14. února. V tomto rozsáhlém demu hráči vyzkouší totální galaktickou válku proti mimozemské rase Reaperů, a to hned na několika frontách, včetně bombastického úvodního útoku na Zemi, jímž začíná kampaň pro jednoho hráče.

Poté, co postoupí v kampani dále, otestují nový kooperativní režim pro více hráčů. Dostanou tak kompletní ochutnávku výpravného příběhu, adrenalinové akce a rozsáhlých možností úprav, které na ně čekají v plné verzi Mass Effect 3 od 9. března 2012. Demo Mass Effect 3 vyjde ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Mass Effect 3 se také stane jedním z prvních produktů, jehož demo bude kompletně podporovat hlasové ovládání prostřednictvím Kinect pro Xbox 360.

V příběhu Mass Effect 3 budou hráči vrženi do totální galaktické války o znovudobytí Země a záchranu celé galaxie. Ujmou se role velitele Sheparda, ostříleného veterána, ochotného udělat cokoli pro zničení prakticky nezastavitelného nepřítele. S oddílem elitních a mnoha bitvami zocelených bojovníků se každý hráč rozhodne, jakým způsobem se pokusí dobýt Zemi zpět. Podrobí tomu nejen výběr zbraní a schopností, ale také vzájemné vztahy s ostatními postavami. Mass Effect 3 obsahuje také zcela nový kooperativní režim pro více hráčů, v němž hráči zažijí válečnou akci z jiné perspektivy. Zájemci o tento nový režim jej budou moci vyzkoušet od 17. února nebo prostřednictvím přednostního přístupu do kooperativní části dema již od 14. února. Právo na přednostní přístup budou mít ti uživatelé, kteří si aktivovali online vstupenku* pro Battlefield 3 nebo využijí dalších možností, jež budou brzy oznámeny na stránkách cz.masseffect.com.

Mass Effect 3 lze nyní předobjednávat** u vybraných prodejců. Hráči, kteří jej předobjednají, získají možnost vyzbrojit se nejmodernějšími zbraněmi a zbrojí a dokonale se tak připravit na nastávající válku o galaxii. Mass Effect 3 vyjde na českém a slovenském trhu 9. března 2012 ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace naleznete na stránkách cz.masseffect.com nebo na nově designovaných stránkách BioWare www.bioware.com. Aktuální informace vás čekají také na česko-slovenských komunitních stránkách sociálně sítě Facebook na adrese www.facebook.com/masseffect.czsk.

*Platí podmínky a omezení. Požadavky na získání přednostního přístupu se mohou lišit podle jednotlivých platforem a zeměpisných oblastí. Podrobnosti viz www.masseffect.com.
** Platí podmínky a omezení. Podrobnosti viz masseffect.bioware.com/me3/game/preorderbonus/.

Komentáře

...

"už tento týden vychází plná verze Mass Effect 3, ve které se kromě závěru trilogie dočkáme také premiéru v podobě představení multiplayeru. Mnoho z vás na něj určitě nakouklo v dostupném demu (pozor, servery pro online část dema budou dnes v cca 18:00 vypnuty), ale i tak má spoustu otázek, co přesně nám nabídne.
 

Za jaké třídy si v režimu pro více hráčů zahrajeme? Jaké rasy budeme moct využít a na jakých mapách vlastně budeme bojovat? To vše i více se dozvíte na speciální nově spuštěné stránce http://www.masseffect.com/about/multiplayer/."

Přidat komentář