SOUTĚŽ: Blesková soutěž o dva lístky na premiéru Hněvu Titánů - výsledky

Článek od: Redakce - 29.03.2012

Blesková soutěž o půlnoční premiéru filmu Hněv Titánů je bleskem pryč a máme zde dva vylosované vítěze, kteří si dají půlnoční trojrozměrné dobrodružství v pražském kině IMAX. Správná odpověď zněla: Sam Worthington a vidět jste ho mohli třeba ve filmech Avatar, Terminátor Salvation, nebo Souboj Titánů. A kdože už se může pomalu vydat na cestu? Jsou to:

  • MARTIN PEŠIČKA
  • TOMÁŠ MAREK

Tentokrát jsme výherce informovali o podrobnostech pro jistotu ještě e-mailem. Tito dva vylosovaní šťastlivci mohli přijít rovnou do kina na půlnoční premiéru a nahlásit své jméno jako povolení ke vstupu do světa mýtů a legend. Snad si informaci o výhře přečetli včas ;-)

Zadání:

Určitě již víte, že prostorové efekty si plně nevychutnáte u každého filmu a v každém kině. Ostatně proto pro Vás máme příležitost, jak si vychutnat snímek natáčený pro 3D a ve skutečném 3D. Užijte si Hněv Titánů na plátnech o rozměru 500 metrů čtvereční v pražském IMAXu. Stačí, když zodpovíte jednoduchou otázku a budete mít trochu štěstí při losování. Na dva z vás čekají volné vstupy do IMAXu v prostorách Cinema City Flora (Palác Flóra, Vinohradská 151, 130 00 Praha 3) na čtvrteční premiéru pokračování snímku Souboj Titánů s názvem Hněv Titánů.

Soutěžní zadání:

  • Tvář představitele hlavního hrdiny Persea se již objevila v několika žánrových (SFFH) snímcích. Uveďte nám alespoň 3 z nich a civilní jeho jmého (Nápověda: Iniciály herce S. W.).

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do 16:00 28. března 2012, do předmětu uveďte "Hněv Titánů IMAX", nezapomeňte na svoje jméno a adresu a pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže, které proběhne ještě během zítřejšího večera. Dva vylosovaní šťastlivci pak mohou přijít rovnou do kina na půlnoční premiéru a nahlásit své jméno jako povolení ke vstupu do světa mýtů a legend...

Sponzorem soutěže je PRagency.

Přidat komentář