SOUTĚŽ: Výsledky soutěže - Temný rytíř povstal

Článek od: Monika Slíva - 26.07.2012

 

Tentokrát vás rozhodně nehodláme natahovat s vyhlášením výherců, neboť jej jistě netrpělivě vyhlížíte. Všech 77 odpovědí bylo naprosto a zcela bezchybných a tudíž správných. První díl Nolanovy trilogie se jmenuje Batman začíná a do kin přišel v roce 2005, druhý pak následoval o tři roky později, tedy v roce 2008 a nese název Temný rytíř. Odpověď na druhou otázku jste mohli nalézt i na našem webu a zní: Přímo na žádost režiséra Christophera Nolana a výhradně kvůli uvedení filmu Temný rytíř povstal byly do kina IMAX v Praze dočasně instalovány projektory pro promítání ze 70mm filmového pásu (nebo cokoli podstatného z těchto slov).

Štěstěna v podobě dvou a dvou kousků papírových poukázek na prima vizuální zážitek dnes usedla na:

Hanu Jedličkovou z Újezdu u Brna

a

Petra Baštana z Prahy

Oběma výhercům (z nichž každý obdrží dva lístky) gratulujeme a než dorazí poštou lupeny a instrukce, mohou zatím přemýšlet, koho vezmou do kina s sebou.

Přejeme prima zážitek.

A nezapomeňte, že soutěž o komiksy stále běží!!!


 

Přesně jak jsme slíbili, máme pro vás druhý batmanovský soutěžní bonbónek, a to v podobě podlouhlých papírků s potiskem, kterým se mezi běžným obyvatelstvem říká lístky do kina. A to rovnou do obřího kina IMAX, které má s novým Batmanem hodně společného . . ale to už je součást otázky. Druhá soutěž, dvě dvojice lístků! Agentura Pragency nám tentokrát nevyhradila pražskou premiéru filmu, ale za to se může soutěže zúčastnit kdokoli, kdo to má blízko do kina IMAX nebo do Cinema City. Výhra se dá totiž uplatnit v kterémkoli z těchto kin kdekoli v republice. Dva výherci, dvě otázky a jdeme na to!

Každý fanoušek znalý věci jistě ví, že film s titulem Temný rytíř povstal je završením režisérské trilogie Christophera Nolana, takže:

1. Jak se jmenují dva předchozí filmy a v kterém roce měly premiéru?

Promítání Temného rytíře v pražském Imaxu provází jedna technická specialita. Pokud pozorně čtete články na Sardenu, jistě vám ani tato informace neunikla:

2. Jestlipak budete vědět, co je zde instalováno na žádost režiséra?

Svoje odpovědi opět posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 31. července 2012. Do předmětu uveďte "Batman - film" a nezapomeňte napsat svoje jméno a adresu. DVA vylosovaní šťastlivci vezmou svého kamaráda/ku, či přítele/kyni na filmové představenení v čase, který si v programu vyberou. Lístky vám budou odeslány poštou.

 

 

Přidat komentář