SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže O román Smrt elfů

Článek od: Monika Slíva - 06.10.2012

Je vidět, že tentokrát nám napsali jen znalci série. Celkem přišlo 13 odpovědí, všechny samozřejmě správné. Předchozí díly nesou název Krev elfů a Hněv elfů.

A výherkyní se stala:

Karolína Říhová z Třebíče

Karolíně gratulujeme a přejeme pěkné smrtící čtení.


Chcete-li se dozvědět nějaké informace o národech, je dobré číst jejich letopisy. Poskytují spoustu cenných informací o způsobu života, kultuře, společenských svazcích, válkách a bůhvíčem všem ještě. Kniha, kterou vám nabízíme prostřednictvím dnešní soutěže, je již třetím dílem série Letopisy elfů z pera německého spisovatele Wolfganga Hohlbeina a vyšla v nakladatelství Plejáda. Máte-li zájem přečíst si třetí díl, pravděpodobně jste četli předchozí dva a budete také znát jejich názvy. A zde se zároveň skrývá naše soutěžní otázka:

Napiště nám názvy prvního a druhého dílu série Letopisy elfů.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 1. října 2012. Do předmětu napište Letopisy a nezapomeňte uvést svoje jméno a adresu.

Anotace knihy:
Pia už zažila hodně – bojovala proti lidským i nelidským nepřátelům na dvou světech. Čelila zbraním i magii. Ale nic jí nemohlo připravit na skutečné peklo... Peklo za mřížemi! Vítejte v ženské věznici Santanas. Přeplněné cely, smrtelně nebezpečné kmotry, sadistické bachařky a spalující, všudypřítomné horko. Proti pobytu v těchto příjemných zdech je i trest smrti lákavou variantou. A Pia zde žije už pět let – připravená o své schopnosti, dceru i naději.

Přidat komentář