PR+WEB: Fantasya má nového šéfa

Článek od: Anonym - 06.10.2012

Fantasya má nového šéfa. Jan Nohovec slibuje přívětivější a kvalitnější web

Změna, vizionářství, originalita, fantazie, to jsou věci, které žánry science fiction a fantasy dnes a denně vzývají. Český web Fantasya.cz, jedno z největších online knihkupectví s fantasy a science fiction u nás a zároveň zpravodajský web o nejnovějších knihách, které vycházejí česky a slovensky, právě dostal nového šéfredaktora a směřuje k světlým zítřkům. Chce držet tempo s dynamickým vývojem žánrů a také čím dál větším množstvím čtenářů, kteří si oblíbili fantastiku.

„Fantasya by se měla v průběhu následujících týdnů stát k čtenářům a zákazníkům zase o něco přívětivější. Chceme vylepšit design stránky a provázanost článků s obchodem, abychom návštěvníkům nabídli ještě větší komfort než doposud,“ slibuje nový šéfredaktor Fantasye, Jan Nohovec, který působí ve vodách žánrové online žurnalistiky už několik let. „Nejdříve chceme vylepšit vyhledávání v sekci zboží i v článcích a změnu vyžaduje i našeptávač, na kterém celá stránka stojí a jenž dosud nefunguje, jak by měl,“ popisuje své první kroky Nohovec.

Měnit by se však měla nejen tvář celého webu, ale i příspěvky redaktorů. Nový tým Fantasye chce přinášet nejen recenze a ukázky z knih, které právě vycházejí, ale i rozhovory s domácími či zahraničními autory a mnoho dalšího. Nebudou chybět ani soutěže, v nichž budou mít čtenáři možnost vyhrát každý týden nejnovější tituly.

„Fantastickou literaturu máme rádi a máme rádi i ty, kteří ji čtou s námi,“ tvrdí Jan Nohovec. „Jsme totiž nejen fantastické knihkupectví,“ dodává nový šéfredaktor.

Přidat komentář