PR+AKCE: BritFest - oslava britské kultury

Článek od: Anonym - 05.11.2013

Herci z kultovního seriálu Haló, haló! poprvé v České republice! Hvězdnou záštitu nad akcí převzali zahraniční hosté. Svoji účast na BritFestu potvrdili britští herci Kim Hartman a Richard Gibson (oba z populárního seriálu Haló, haló!), kteří skvěle zahráli Helgu a Herr Flicka, a také Paris Jefferson ze seriálu Xena.

AKCE: Robotický den - 8. 6. 2013

Článek od: Anonym - 07.06.2013

Do soutěží je přihlášeno 168 soutěžících ze 6 zemí se svými 112 roboty. Program bude probíhat po celý den od 10 do 17 hodin, dopoledne se odehrají kvalifikační zápasy, odpoledne pak postupně finálová utkání v jednotlivých soutěžích. Přijít i odejít je možné kdykoli, vstup je volný.

PR+WEB: E-knihy jedou: Vydejte svoji knihu elektronicky

Článek od: Anonym - 28.05.2013

Všechno to vlastně začalo frustrací jednoho spisovatele ze situace na českém trhu s elektronickými knihami. Zde se stále nedaří rozvinout obrovský potenciál, který e-knihy mají, a hlavně, autoři a autorky jsou stále v pozici dětí, které se někoho doprošují.

LITERATURA: Vyšlo posledné neplatené číslo Jupitera

Článek od: Anonym - 27.05.2013

Nedostatočná odozva v súťaži časoviek znamená, že si v ňom na túto tému prečítate iba dve poviedky – “Veritas” od Američana Roberta Reeda a text Diany Laslopovej, ktorá patrí medzi našich stabilných autorov ešte od čias Istrozinu. Ukážku zo svojho debutu nám zaslala Hanina Veselá a my sme sa rozhodli, že aj prvotiny  by mohli mať v Jupiteri miesto.

PR+WEB: Literární střevník

Článek od: Anonym - 24.04.2013

Literární střevník je komunitní projekt, který každý týden ve středu přináší jednu novou povídku od českých autorů či autorek, a to ve formě mp3. K dispozici je vždy týden, tedy do další středy, kdy ji nahradí povídka nová. Povídka je obvykle namluvena samotným autorem/kou, ale není to pravidlem.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Web