BLESKOVÁ SOUTĚŽ: O dvě vstupenky na BritFest

Článek od: Monika Slíva - 13.11.2013

Přejeme vám bodré podoledne (ať už čtete tento text kdykoli) a nezapomeňte, že se nikde nezakryjete, všude čůrá smrt! Ó nikoliv, nezbláznil se ani textový procesor, ani autor tohoto textu. To jen strážník Crabtree z britského seriálu Haló, haló vás přišel osobně pozdravit.

V naší bleskové soutěži bychom vám tentokrát rádi nabídli dvě vstupenky na BritFest. Máte-li rádi britskou kulturu a jste milovníky anglického humoru, určitě si zamilujete i britské jídlo, či hudbu. Pořadatelé akce BritFest - oslava britské kultury, která se koná v sobotu 16. 11. 2013 v klubu Novotného Lávka, Praha 1 pro Vás připravili celodenní akci, kde můžete poznat Británii díky tematickým workshopům i besedám. O jeho konání jsme přinesli informace na stránkách Sardenu.

Velkým lákadlem na tuto akci je také přislíbená osobní účast dvou protagonistů výše zmíněného dnes již kultovního seriálu Haló, haló. A ke stejnému tématu směřuje i naše soutěžní otázka:

Jak se jmenují postavy, které ztvárnili herci Richard Gibson a Kim Hartman v seriálu Haló, haló?

A) Herr Flick a Helga
B) Seeley a Temperance

C) Rizzoli a Isles

Vylosovaný výherce se svým doprovodem se mohou těšit na celodenní zábavu s Velkou Británií.

Tak šupky dupky se správnou odpovědí na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do předmětu napište BritFest, nezapomeňte připojit svoje jméno a všechno to poslat do půlnoci 14. listopadu 2013. Budete-li vylosováni, dáme vám obratem vědět, kde a jak si vyzvednete svoje vstupenky.

Více o akci a prodeji vstupenek se dozvíte na www.britfest.cz a www.ticket-art.cz

Přidat komentář