PR+AKCE: BritFest - oslava britské kultury

Článek od: Anonym - 05.11.2013

Herci z kultovního seriálu Haló, haló! poprvé v České republice! Hvězdnou záštitu nad akcí převzali zahraniční hosté. Svoji účast na BritFestu potvrdili britští herci Kim Hartman a Richard Gibson (oba z populárního seriálu Haló, haló!), kteří skvěle zahráli Helgu a Herr Flicka, a také Paris Jefferson ze seriálu Xena.

PR+CON: Advík 2013 - Advík se vrací ke kořenům!

Článek od: Anonym - 16.07.2013

Po mírně kontroverzní dvouleté slovenské intervenci jsme se rozhodli, že kontroverze není vždycky jen dobrá, takže letos čekejte návrat k jistotám a Advíku, jak ho máte rádi. Noví organizátoři, které ale dávno znáte, rozšíření sekcí, co se osvědčily, a hlavně atmosféra klasického „školního“ conu. Jak říká John McClane: Yippee-ki-yay!

PR+CON: Wargamecon linie na Festivalu Fantazie 2013

Článek od: Štěpán Jura - 31.05.2013

Na Festivalu Fantazie už bylo několik podobných programů, ale ty se věnovaly především hře Warhammer 40 000 a jejímu fantasy klonu. Čas však pokročil a do Česka se dostávají nové a nové herní systémy, které lákají jak nové hráče, tak přeběhlíky z Warhammeru...

AKCE: Crwecon 2013

Článek od: Anonym - 15.05.2013

Na programu jsou přednášky, křty nových titulů, rozhovory s vydavateli, komiksové burzy i promítání filmů. Představí se to nejzajímavější z minulého roku, dojde opět na velký komiksový kvíz o velké ceny, návštěvníci se seznámí s televizními komiksovými seriály. ... a samozřejmě, vstupné se opět neplatí!

CON: Starcon 2013

Článek od: Anonym - 24.03.2013

Rádi bychom Vás pozvali na již třetí ročník STARconu, celovíkendového setkání v Praze.

REPORTÁŽ: PragoFFest 2013: Hořící a horoucí

Článek od: Jan Kovanic - 13.02.2013

Víkend na přelomu ledna a února patří už tradičně pololetním prázdninám, kdy do Modré školy v jihopražských Hájích vtrhává PragoFFest. Dorazil jsem v pátek dvě hodiny po poledni. Byl jsem u registrace (opět) příjemně překvapen, neb jsem na dvě své přihlášky a dvě slevy dostal jednu vstupenku na dva dny, což po občasném nuceném styku se státními úřady působilo neočekávaně normálně.

AKCE: Krvavý Valentýn

Článek od: Anonym - 02.02.2013

Přijďte na setkání věnované upíří tematice! Zveme všechny příznivce paranormálních romancí na milostný dýchánek v Ústřední knihovně. Co vás čeká?

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Cony