PR+WEB: Novinky mezi elektronickými knihami

Článek od: Anonym - 24.11.2012

Online knihkupectví elibellus.com představuje na svých stránkách nové tituly, které vycházejí jako elektronické knihy. Elibellus.com se zaměřuje výhradně na prodej e-knih, které jsou dostupné přihlášeným uživatelům ke stažení po zaplacení za titul.

Mezi novinkami tohoto speciálního internetového knihkupectví tak můžete najít například román z červené knihovny pro dámy Tušení hříchu od autorky Elizabeth Essex. Tento titul je novinkou za rok 2012 a najdete v něm příběh lásky, nenávisti a pomsty zasazený do prostředí šlechty 19. století.

Druhou novinkou mezi tituly je Protiútok od Leo Kresslera tentokrát ze zcela jiného soudku válečné literatury. Příběh se odehrává za druhé světové války a je určen především pro všechny zájemce o toto historické období a souvislosti, které ho provázely. To vše napínavě a čtivě podáno.

Jestliže patříte mezi příznivce tajemna, určitě vás osloví další dvě eknihy, které obě své příběhy rozvíjejí od nadpřirozených schopností svých hlavních představitelek. Prvním titulem je Dotkni se temnoty od spisovatelky Karen Chance a tím druhý je Pravá krev s podtitulem Mrtvý bod od autorky Charlaine Harris.

Všechny nové e-knihy můžete v internetovém knihkupectví elibellus.com pořídit za příjemné ceny a ke stažení jsou dostupné po přihlášení. Jinak samozřejmě můžete využívat také nabídek knih dostupných ke stažení zdarma, které najdete v příslušné sekci eshopu. Elektronické knihy jsou cenově příznivější variantou klasických tištěných knih a jsou tak pro mnohé lákavější formou čtení, která je současně přenosnější. Pokud tak zatím nemáte vlastní čtečku, určitě si ji pořiďte.

Komentáře

Jedna se sice o PR clanek, ale o to vic me bije do oci divna skladba vet a jejich celkove vyzneni. Prijde mi, ze clanek vytvoril nejaky nahodny generator. ###### Elibellus.com se zaměřuje výhradně na prodej e-knih, které jsou dostupné přihlášeným uživatelům ke stažení po zaplacení za titul. ###### a jine podobne perly.

Přidat komentář