PR+WEB: E-knihy jedou: Vydejte svoji knihu elektronicky

Článek od: Anonym - 28.05.2013

Všechno to vlastně začalo frustrací jednoho spisovatele ze situace na českém trhu s elektronickými knihami. Zde se stále nedaří rozvinout obrovský potenciál, který e-knihy mají, a hlavně, autoři a autorky jsou stále v pozici dětí, které se někoho doprošují.

RECENZE: Martin Vopěnka, Spící město

Článek od: Petr Simcik - 05.11.2012

Začíná to, jak už to tak bývá, globální katastrofou. Rodiče šli jednoho večera spát a ráno se prostě nevzbudí. Rozumějte, žádní rodiče, ani rodiče rodičů. Pro děti začátek podivného, mrazivého dobrodružství, pro čtenáře rodiče, začátek noční můry. Civilizace se hroutí, nejmenší opuštěné děti umírají, větší se stávají oběťmi úchylů, pedofilů a obchodníků s dětmi a vy, jakožto rodič, byste s tím nemohli absolutně nic dělat.

RECENZE: Ladislav Szalai, Kosmické grotesky

Článek od: Lamanai - 21.09.2012

Spisovatel šklobrtl loktem o kalamář a inkoust se vylil na vesmírné plátno. Konečkem prstu si začal čtrtat motivy do rozpínající kaňky. Velký třesk! BIG BANG! BING-BANG! Mezi nesourodými objekty na skice se začaly rodit překvapivé spojnice. Spisovateli pobaveně poškubával ústní koutek. Poťouchlý stvořitel. Mechanický robot, který se předávkoval palivem a v tranzu chrlí jeden příběh za druhým. Ukrývá do nich krátké básně, vtipy, zavírá spolu do nepravděpodobných prostor nesourodé postavy.

PR+WEB: R(e)voluce na knižním trhu začíná!

Článek od: Anonym - 20.10.2011

S radostí zasloužilých knihomolů a vášnivých čtenářů oznamujeme příchod jednoho z prvních ryze elektronických vydavatelství: freetim(e)publishing. Zaměřujeme se na zajímavé tituly, které ve Vaší domácí knihovně určitě nenajdete. Ptáte se proč?

AKCE: Den nepřečtených knih

Článek od: Anonym - 30.08.2011

Prečítaj si konečne knihu, na ktorú nebol čas! Milujeme knihy. Milujeme čítať knihy. Preto vyhlasujeme 31.8.2011 za Deň neprečítaných kníh.

RECENZE: XB-1 3/2011

Článek od: Petr Simcik - 20.03.2011

E-knihy jsou v poslední době všude tématem číslo jedna, všechny literární rubriky, e-ziny, blogy, ba i televize se předhánějí v tom aby nabídli svůj názor na elektronické čtení. Ani Ikarie (Pardon, XB-1) není pozadu. Vlado Ríša se v úvodníku věnuje právě e-knihám.

PR: K tištěné knize nyní získáte e-knihu zdarma!

Článek od: Anonym - 10.02.2011

Nakladatelství Fragment ve spolupráci s portálem eReading.cz připravilo pro své čtenáře novou zajímavou nabídku. Na eReadingu si nyní může každý zájemce zakoupit tištěnou plus elektronickou verzi vybraných titulů Nakladatelství Fragment...

Přihlásit se k odběru RSS - E-knihy