PR+WEB: FantasyPlanet vaří, vrací se do Japonska a putuje Želesem

Článek od: Anonym - 22.11.2012

Fantastika má mnoho podob. Nemusíte jen číst, chodit do kina, hrát hry, navštěvovat cony či sledovat seriály. Můžete si ji pustit třeba i do kuchyně! Stejně jako redakce Fantasy Planet, která se s nadšením pustila do zbrusu nové, kulinární rubriky. Plus mínus jednou za měsíc vás na našich stránkách čeká recept z nějakého žánrového díla, samozřejmě náležitě fotograficky zdokumentovaný a opatřený podrobným postupem „přímo od plotny“. Zatím jsme vám nabídli báječnou snídani / oběd / večeři podle Samuela Elánia z Úžasné Zeměplochy Terryho Pratchetta a skvělou plomikovou polévku ze Star Treku. Pokud si tedy chcete zpestřit jídelníčky či překvapit fantasticky pozitivní kamarády, neváhejte a čtete naše Fantasticky prostřeno.

Komiksům se věnujeme často a rádi, kromě klasických recenzí každý týden vychází i Komiksový mikroskop se zaoceánskými novinkami. Nedávno jsme také vzkřísili manga rubriku, která v posledním roce výrazně stagnovala. Náš nový redaktor Daniel Šácha se přitom nespokojil s prostými recenzemi jednotlivých titulů, ale věnuje se rovnou celým sériím. Pokud máte tento stylů komiksu rádi, jste vřele vítáni. Zatím jsme vám nabídli články o Bleacha Crying Freeman.

Třetí velkou novinkou podzimu je román na pokračování Proudy Želesa, který exkluzivně pro nás píše Jiří Mazurek (můžete ho znát z Edice Pevnost, kde vydal knihy Legenda o Garonně, Legenda o Rennardovi a Město čarodějů). Jedná se o volné pokračování románu Želes, který vydaly Straky na vrbě v roce 2007, až na hlavní hrdiny a prostředí však spolu obě knihy nesouvisí, takže se do Proudů Želesa můžete pustit i v případě, že jste první díl nečetli. Román vydáváme rozdělený na šest částí každou neděli v atraktivní a pro čtení příjemné podobě „e-knížky“. Všechny části najdete zde.

A určitě si nenechte ujít ani reinkarnovanou herní rubriku (v níž vás nečekají jen PC hry) a dva exkluzivní rozhovory se zahraničními autory – Patricií Briggs (série urban fantasy Mercy Thompson) a Jamesem O'Barrem (komiks Vrána).

S přáním krásného čtení

redakce FantasyPlanet.cz

Přidat komentář