SOUTĚŽ: O knihu Táta Geek Kena Denmeada

Článek od: Monika Slíva - 17.04.2013

Milí geekové, jste napnutí?

Zde je tedy správná odpověď: Recenzentem byl Dušan Maaristaan Potůček. Chytáček byl v tom, že není redeaktorem Sardenu a jeho jméno se zde běžně nevyskytuje. A kdože je tím šťastným (vlastně opět šťastnou) tentokrát?

Monika Rothová ze Skalice

Výherkyni gratulujeme a záhy se pustíme do dalšího soutěžení!


 

Máte tušení, kdo je táta geek? Pokud máte povědomost o slovu "geek" samotném a jeho obsahu, pravděpodobně tušíte, jaký druh tatínka to asi bude. Jestliže se za něj vy sami (nebo ženušky své protěšky) považujete, je tato soutěž určena hlavně pro vás. Dnešní soutěžní kniha Táta Geek od Kena Denmeada, kterou věnovalo nakladatelství Jan Melvil Publishing by se totiž mohla stát vaší biblí. Biblí, ze které budete velmi dlouho čerpat (a následně i realizovat) mnohé nápady a vymyšlenosti. 

Kniha "Táta Geek" je pro určená pro zvláštní sortu tátů.
Je určená pro ty táty, kteří jsou odsouzeni být věčně malými chlapci, se spikleneckým úsměvem a jiskrou neposedností v oku, s obrovským množstvím zálib a divných koníčků.
Ken Denmead je supergeek a šéfredaktor populárního blogu GeekDad spadající pod legendární (pro geeky zcela určitě) server Wired.com, stavební inženýr a v neposlední řadě i táta dvou synů, který se rozhodnul, že se se svými nápady podělí i s námi ostatními
.

Výše uvedený úryvek textu pochází z recenze, kterou jsme v letošním roce vydali zde na Sardenu. A naše dnešní otázka zní:

  • Kdo je aktivním propagátorem = recenzentem této knihy na Sardenu?

Kdo to ví, odpoví a pokud bude vylosován, může si záhy začít za asistence svých ratolestí (nebo klidně i bez nich) hračičkovat a zkoušet a bádat a ...

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 10. dubna 2013, do předmětu uveďte Táta Geek a hlavně napište svoje jméno a adresu.

Přidat komentář