AKCE: Reportáž ze křtu Invaze

Článek od: Marta Novotná - 25.09.2013

Dvanáctého září vyšla třicátá první kniha z řady JFK - Invaze. A hned ve čtvrtek 19. 9. měla křest v knihkupectví Daemon v Londýnské. Už pár minut před šestou zde bylo plno a fanoušci si krátili čas prohlídkou knížek a živými diskuzemi. Hluk přerušil až Miroslav Žamboch, jeden ze zakladatelů série o Kovářích rovnováhy.

Po jeho zatleskání nastalo ticho, a tak mohl pronést pár slov o knize, popřát jí mnoho štěstí a hodně čtenářů. Poté předal slovo Janu Kotoučovi. Ten je mezi autory poměrně nováčkem, takže se nerozpovídal o těžkostech řemesla či inspiracích ke knize. O tom všem si můžete přečíst zde.

Místo toho se bezelstně zeptal publika, zdali má nějaké dotazy. Po chvíli ticha se kmotr knihy Žamboch dotázal, kolik lidí to už četlo. Když zjistil, že pouze jeden, rozhodl se přejít k vlastnímu křtu. Tentokrát se šampaňské nelilo na knihu ani autora, ale rovnou do kelímků pro návštěvníky. Dostalo se skoro na všechny a knize byly popřány vysoké prodeje a dobré kritiky. Návštěvníci se vrátili ke svým hovorům a Jan Kotouč měl chvíli i na podpisy do knih.

 

 

 

Komentáře

Jojo, Mirek mě trochu vyvedl z míry, jak domluvil po třech větách. Ale nakonec to dopadlo dobře a lidi si to myslím užili, pak jsme si povídali skoro s každým přítomným u šampaňského :-) Zvláštní že nejvíc lidi zajímá, jak moc zabíjím postavy... :D

Přidat komentář