PR+LITERATURA: Lemurie na tisíc let

Článek od: Jan Kovanic - 31.10.2013

Třeba to ještě někdo neví, tedy já jsem to také ještě poměrně přednedávnem nevěděl. Třeba někoho zajímají povídky, a kupuje si XB-1 nebo Pevnost. A třeba má někdo čtečku, a chtěl by si nějaké novější povídky přečíst i tam. Povídky fantaskního obsahu. Pokud se u vás vše sešlo, pak neváhejte, a kupte si časopis Lemurie.

Což je e-zin pro všechny čtenáře a čtečky. Stojí pouhých 30 Kč! Tedy jeho stažení stojí tolik. Za to vám poskytne obsah ve formátech mobi, simple, azw3 a epub, aniž bych věděl, co to značí. Já si vystačil s pédéefky pro formát A5 i A7, i když v mém autorském výtisku jsou i ty formáty předcházející. V autoráku čísla 12/2003, které vyšlo 1. října 2013 (jde o měsíčník s extrémě krátkými měsíci:) s obálkou Karla Jerie. Do čísla přispěli (dle abecedy): Aneta Bittnerová, Jakub Guman, Kristína Hušeková, Saša Kirilov, Jan Kovanic, Tereza Kovanicová, David Pillow, Ivo Fencl, Václava Molcarová a Silvestr Špaček.

Mám tam tedy dlouhou povídku "Mír na tisíc let". Ten mír má zachovat agent z 22. století, který proto cestuje začátkem října 1938 do severočeského města Reichenberg ještě před tím, než je zabráno ozbrojenými silami třetí říše a než ho 7. října 1938 navštíví Adolf Hitler. Že Hitler přijel do Liberce až 2. prosince 1938? No ano, v našem vesmíru. Ale nebýt agenta, vydávajícího se za anglického novináře Sidneye Sorella, tak by to možná tak dobře nedopadlo…

Tak tedy nashledanou, na vašich čtečkách. I když se tam možná nebudeme setkávat celých tisíc let. Až si počtete, můžete si na stránkách časopisu zahlasovat pro své oblíbené autory.

\ :-)

Přidat komentář