SOUTĚŽ o tričko Kapitán Amerika - VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 01.05.2014

Už jste byli v kině? Jestli ne, tak to rychle napravte. A hledejte tam film s originálním názvem Captain America: The Winter Soldier, což je zároveň také odpověď na naši soutěžní otázku. Odpovědí přišlo dosti, i když tentokrát si někteří popletli první a druhý film, nicméně stále bylo z čeho losovat.

A vítězem se správnou zaslanou odpovědí se stává:

Míla GEBAUEROVÁ z Bílovce

Vítězce gratulujeme a doufáme, že jí vyhrané tričko bude slušet.


I my máme velikonoční soutěžní nabídku. Není k jídlu ani k pítí, zato je k nošení a ostatní vám ji určitě budou závidět, pokud vyhrajete:-)

Kdo z fanoušků komiksu a marvelovských filmů by neznal Kapitána Ameriku. V kinech si v těchto dnech razí k divákům cestu v pořadí druhý samostatný film s tímto chrabrým hrdinou s názvem Captain Amerika: Návrat prvního Avengera. Společnost Fan base  nám věnovala do soutěže tričko s komiksovým motivem. Chcete-li ho vlastnit, zkuste štěstí. Odpověď na soutěžní otázku je opět velmi jednoduchá!

A my se ptáme:

  • Jak zní původní anglický název filmu?

Svoje odpovědi zasílejete na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do pondělní půlnoci 28. 4. 2014, do předmětu napište Kapitán Amerika a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Přidat komentář