PR: Pořádný kýbl crwe!

Článek od: K. W. S. - 29.05.2014

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů

Pokud jste malý kluk s poněkud svébytným názorem na morálku, domácí úkoly, úklid a školní docházku, nemůžete mít lepšího parťáka než tygra. A co na tom, že se ostatním jeví jako plyšový. Hlavně když s vámi prožívá všemožná dobrodružství. Ať už cestujete vesmírem, časem, nebo jen bojujete proti té největší hrozbě současného světa – holkám. 
Již desátý díl z kultovní stripové řady! Všude je spousta pokladů – a nejvíc jich je v téhle knize!

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů

Bill Watterson

136 stran

Přeložil Richard Podaný

 

 

 

 

Usagi Yojimbo 21: Matka hor

Když odlehlou pohraniční oblast provincie Geishu zachvátí mor, vyšle lord Noriyuki svou věrnou tělesnou strážkyni Tomoe, aby záležitost vyšetřila. Ta na místě zjistí, že je pravda ještě mnohem zlověstnější. Před nebezpečím ji může zachránit pouze její králičí přítel, ronin Usagi! Ovšem ani ve dvou nemají vyhráno. Budou potřebovat každou špetku svých schopností a umu, aby přežili dobrodružství, jež na ně čeká na svazích Matky hor...

Usagi Yojimbo 21: Matka hor

Stan Sakai

184 stran

Přeložil Ľudovít Plata

 

 

 

 

 

Death Note 10

Near už šlape Lightovi na paty, ale strůjce nového světového pořádku rozhodně nemá v úmyslu prodat svou kůži lacino! Na pomoc mu přichází noví oddaní stoupenci - fanatický státní zástupce Mikami a oddaná televizní moderátorka Takada. Light však není jediný, kdo schovává eso v rukávu. Na řadě je Mello a jeho šílený plán...

Death Note 10

Cugumi Óba, Takeši Obata 

192 stran

 

 

 

 

 

 

Mýty 5: Trpká období

Velký zlý vlk už kráčí naším světem nějakou dobu. Většinou v skrytu, ale někdy se sám musel zapojit do běhu historie. V páté knize se seznámíte s příběhy z jeho účasti v druhé světové válce a kromě toho se dozvíte, co probíhalo po pokusu nepřítele dobít Mýtov. A pozor, připravte horkou vodu - Sněhurka bude rodit!

Mýty 5: Trpká období

Bill Willingham, Mark Buckingham

168 stran

 

 

 

 

 

Živí mrtví 10: Čím se stáváme

Rick a Abraham se vydávají na sever, na cestu do Washingtonu. Tam doufají, že najdou odpovědi na to, co se vlastně stalo... místo toho se ale cestou propadají do čím dál větších depresí. Rick se ocitá na pokraji šílenství – a to ve světě, kde každá chyba znamená smrt, není zrovna dobré.

Živý mrtví 10: Čím se stáváme

Robert Kirkman, Charlie Adlard

136 stran

Přidat komentář