II. anketní prázdninová SOUTĚŽ o deset knih: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 10.09.2014

Vyhodnotili jsme všechny došlé odpovědi a světe div se! nebo nediv se, jak kdo chcete. Jednoznačně totiž zvítězila PAPÍROVÁ kniha. S celkovým počtem procent hlasů 76% oproti 47% pro kniuh elektronickou. Pokud máte pocit, že vám procenta dohromady nedávají obvyklých 100%, vzniklo to tím, že někteří z respondentů se nedokázali rozhodnout, nebo mají prostě rádi oboje a závisí to na momentální potřebě - a těm jsme samozřejmě nic neupřeli a udělali čárku do obou táborů:-)

Opět jsme odbrželi jeden delší a vtipný příspěvek, který se souhlasem autorky opět vydáme samostatně. A autorka od nás obdrží nějakou prémii:-)

A výherci? Deseti vylosovaným gratulujeme a všem, kdo si dali tu práci, děkujeme za odpovědi. Zde je máte i se jmény knih, které obdrží:

Paul Christopherson, Luciferovo evangelium / PAVEL SVOBODA

Victoria Kanakaredes, Eleonora ze Schwarzenbergu / LENKA SVOBODOVÁ

Denis Lehane, Dotek temnoty / VERČA BRANDJESKÁ

Leoš Kyša, Poutníci z Mohameda / PETRA RADOUŠOVÁ

Jaime Reed, Osudová přitažlivost / HELENA CARDOVÁ

Daniel Polanski, Léčba ostrou břitvou / JÁCHYM ŠIDLÁK

Tom Clansy, Bez milosti.com / DAGMAR SLEZÁKOVÁ

Cat Wintersová, Ve stínu černých ptáků / PETRA HNÁTOVÁ

Marcus Pelegrimas, Krvavá čepel / MARCELA DUBINOVÁ

 

Ostatní vylosovaní nenapsali, kterou knihu by si přáli, a protože neradi posíláme nevyžádané dárky, obeslali jsme je mailem a doufejme, že nám odpoví, kterou z knih si přejí.  Postupně je sem doplníme.

 


Vážené a milé naše čtenářstvo,

ohlas na naši předchozí prázdninovou soutěž nás moc potěšil a některé příspěvky byly tak neodolatelné, že jsme jim poskytli prostor samostatným zveřejměním. Doufáme, že i v srpencové anketní soutěži budete stejně vynalézaví a opět nás překvapíte.

Jestli něco dokáže rozvášnit jakoukoli literární sešlost v počtu zůčastněných víc jak jeden, pak je to otázka skoro stejně důležitá (a stejně ne(vy)řešitelná) jako ono pověstné "Co bylo dříve? Slepice nebo vejce?"... vy nevíte která? No přece:

  • Papír nebo elektronika?

Co máte raději, čemu dáváte přednost? Ať už z jakéhokoli důvodu. Napište nám, jestli raději čtete, osaháváte a čmucháte k papírovým čtenářským zážitkům, nebo jste zastánci praktičnosti a poloviny knihovny v jedné kapse. Bereme i jednoslovné opovědi, záleží na vás, jestli budete chtít svoje stanovisko nějak zdůvodnit či nikolv.

Svoje odpovědi včetně vašeho jména a adresy zasílejte na sardensoutez@centrum.cz, do předmětu napište "Druhá anketní" a máte na to čas do půlnoci 31. 8. 2014. A když napíšete, kterou knihu z těch deseti  byste rádi, pokusíme se vám vyhovět.

Á ano, vy nevíte, o co se soutěží! Tak tedy, opět máme pro vás připraveno celkem devět knih a kterákoli může být vaše:

Paul Christopherson, Luciferovo evangelium

Joe Hill, Černá krabice

Victoria Kanakaredes, Eleonora ze Schwarzenbergu

Saladin Ahmed, Půlměsíční trůn - tuto knihu již jako bonusovou jedenáctou výhru obdržel Jakub Štros, autor publikovaného soutěžního příspěvku.

Denis Lehane, Dotek temnoty

Leoš Kyša, Poutníci z Mohameda

Jaime Reed, Osudová přitažlivost

Daniel Polanski, Léčba ostrou břitvou

Tom Clansy, Bez milosti.com

Cat Wintersová, Ve stínu černých ptáků

Marcus Pelegrimas, Krvavá čepel

 

 

 

Přidat komentář