SERIÁL: Podzimní sezóna

Článek od: Martin Stručovský - 23.09.2014

Nastává nejočekávanější týden v životě seriálového fanouška. Startuje podzimní seriálová sezóna. Co byste si neměli nechat ujít?

Agents of S.H.I.E.LD.

(2. série)

Marvel jede. Strážci galaxie patří k nejvýdělečnějším filmům tohoto roku a fanoušci spokojeně vrní. A ani v televizi si tohle studio nevede špatně. Pokud první polovina Agentů lidi moc nebavila, pak druhá vyhnala očekávání na další díly na maximum. Snad v tom druhá řada nepoleví. Všichni totiž stále čekáme, jak se budou vyvíjet události po konci druhého díla Capa.

 

Gotham

(1. série)

První informace a fotografie ve mně nebudily příliš velkou důvěru. Seriál o Gothamu, než do něj přišel Batman? A k tomu děti… no, nebyl jsem moc nadšený. Jenže pak přišly první trailery a já byl nadšený. James Gordon na některých záběrech sice vypadá, jako kdyby mu ulétly včely, ale podle všeho by nás mohlo čekat dost akce a taky nějaká ta temnota. Tak snad trailery neklamou tělem a nedočkáme se slabého čajíčku.

Sleepy Hollow

(2. série)

Seriál, který jsem si zamiloval od prvního dílu. Úžasná atmosféra, sympatičtí hrdinové a příběh, který mixuje všechno od konspirační teorie o konci světa po zednáře. A samozřejmě konec, který nutil diváky vyhlížet datum premiéry druhé řady, která je konečně tady.

Na co budete koukat vy? Neváhejte a pochlubte se v diskuzi.

Komentáře

Určitě se těším na agenty, ta jejich partička mi fakt přirostla k srdci. Sleepy Hollow jsem viděla první díl 1.sezóny a dál jsem se zatím nedostala, nicméně se mi líbil, takže to určitě doženou. Většina seriálů, které jsem zkoušela sledovat mezitím mě nijak neuchvátila - ani Penny Dreadfull (kterou jsem si soukromně dala do škatulky "příliš mnoho dekadence a žádná sranda") ani Stream (coby moderní hororová variace na Drákulu, říznutá melodramatem o rodinných vztazích a střídavé péči) mě neuchvátili ani náznakem. Oběma jsem dala šanci tři díly a je mi fuk, co se s těmi hrdiny bude díl dál a to je špatně.

Martin nezmínil třeba čtvrtou řadu Grimma, na kterou čekám já, a která také závěrem třetí série připravila skvělou půdu pro další krkolomné zvraty.

Čtvrté sezóny Once Upon a Time se poněkud obávám, protože zvrat, který vymysleli na konec třetí se mi osobně moc nezamlouval a obávám se, že už to ženou přes mus a mohli to bez ztráty kytičky ukončit a všichni by žili "Happily Ever After", teď se děsím, co bude. A aby to nedopadlo jako s pátou sérií Fringe, kde to scénáristi totálně pos*ali a měli celou věc ukončit čtvrtou sezónou a ne tu kaši pořád nastavovat.

No a samozřejmě další série Hry o trůny, na tu samozřejmě nemůžu zapomenout:-D

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář