SF AKCE: Festival deskových her Goliáš a David 2014

Článek od: Redakce - 31.10.2014

Již devátým rokem se můžete spolu s Goliášem a Davidem ukrýt před podzimním nečasem do báječného světa deskových her. Na cestu nebudete sami, čekají na Vás ochotní a zkušení organizátoři, kteří Vás ochotně provedou radostmi, ale i nástrahami deskoherního světa. Akce je primárně určena dětem a rodičům, ale na své si přijdou všechny věkové skupiny, začátečníci i ostřílení hráči.

Festival se blíží kvapem a informací není nikdy dost. Takže pro ty, co nás chtějí navštívit poprvé, ale i pro ty ostřílenější, budou na této stránce informace, které by se Vám mohly hodit.

Tik tak... aneb Festivalové konání

Datum festivalu je jako již tradičně spojeno se začátkem podzimních plískanic - tentokrát to bude víkend 1. a 2. listopadu. V sobotu se festivalové dveře otevírají v 9.30 a zůstanou otevřeny až do 19.00, v neděli pak do 14.00. Chrrr… aneb Festivalové ubytování

Na festivalu bude možné i přespat. Jako každý rok bude připravena varianta pro nenáročné, jimž stačí přivézt si s sebou spacáky a karimatky. V případě zájmu nám dejte vědět.

Ham! Mňam! aneb Festivalové stravování

Mimo to, že nějaké křupavé pohoštěníčko a chutné popitíčko naleznete přímo v prostorech festivalu, můžete jít potěšit své útroby i do přilehlé hospůdky, či obchůdku. Pozor děti! I letos přijdou kuřátka!

Kudy kam? aneb Jak se k nám dostat

K cestě do Staňkova lze využít vlak, autobus, automobil, velocipéd či přijít pěšky… Důležité je, najít ve Staňkově Lidový dům.

… a kde že ten Staňkov vlastně je?

Staňkov je obec ležící jihozápadně od Plzně či severovýchodně od Domažlic.

…do Staňkova vlakem

Asi nejjednodušší je vyhledat si případné spojení pomocí webového vyhledávače idos.cz. (Jako cíl cesty stačí zadat "Staňkov".)

…a já jedu autíčkem

Při cestě autem z Plzně vyražte směrem Stod a pak už vlastně nemáte kam zabloudit. No a ve Staňkově už by neměl být problém najít Lidový dům. Při příjezdu do Staňkova sledujte festivalové značení. Domažlickým asi radit nebudeme, protože místní cesty i cestičky znají lépe, než my.

…a já chci pěšky

No pokud nejste zrovna místní, už abyste vyrazili!

Další informace na stránkách GOADA o. s.

Přidat komentář