SOUTĚŽ: Audiokniha Doktor Proktor a vana času: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 18.01.2015

Naše soutěžní otázka byla tentokrát lehce matoucí, neboť nesměřovala k titulu, ale "pouze" k autorovi. Nicméně nikdo z vás se nenechal zmást a všichni správně odpověděli, že jméno Nesbova detektiva je Harry Hole.

No a kdo si pustí do ouška jeho povedenou dětskou taškařici s vanou času?

To šťastnou je Hana SMETANOVÁ  z Uherčic

Hance samozřejmě gratulujeme a ostatním připomínáme, že momentálně pořád ještě soutěžíme o tričko Sardenu.

 


 

I letos soutěžíme.

Prázdniny a dovolené jsou v háji. Venku mrzne jako když praští a sněží jedna radost (někdy a někde). Takže nejlepší čas si s námi zasoutěžit. V úplně první soutěži letošního roku pro vás máme audioknihu Doktor Proktor a vana času, kterou nám věnovalo nakladatelství OneHotBook. Knihu nenapsal nikdo menší, než proslulý severský detektivkář Jo Nesbo a svým hlasem ji namluvil David Novotný, kterého můžete znát ze seriálu Okresní přebor. Nenechte se ovšem autorovým jménem příliš zmást, jedná se totiž o knihu pro děti. Doktor Proktor a jeho dva malí parťáci Líza a Bulík jsou hrdiny zatím čtyř knih a podle počtu prodaných výtisků napříč světem to vypadá, že se jejich praštěná dobrodružství dětem opravdu líbí.

Pokud chcete vědět, do čeho jdete, poslechněte si ukázku. A pokud knihu chcete mít doma, není nic jednoduššího, než odpovědět na naši otázku:

Jak se jmenuje slavný detektiv, kterého Jo Nesbo vymyslel?

Svoje odpovědi posílejte na známý redakční email sardensoutez@centrum.cz do 11.1. Do předmětu napište Doktor Proktor. A nezapomeňte připojit svoje kontaktní údaje. 

Přejeme hodně štěstí. 

Přidat komentář