SERIÁL: Constantine 01x12: Angels and Ministers of Grace

Článek od: David Hálek - 16.02.2015

Předposlední epizoda se nese v duchu nadcházejícího finále! Ha! Tůdle!

Ano, blíží se závěr první série, a přesto máme ticho po pěšině. Nechápejte mě špatně, byla to dobrá epizoda, ale absence jakéhokoliv velkolepého závěru její prožitek trochu kazí.

Jednalo se o vcelku zábavný díl. Manny dá Johnovi typ na nemocnici, do které přivezli pacienta s podivnými černými žílami. Anděl je přesvědčený, že se jedná o nekalou černou magii a požádá (svým způsobem) Johna o pomoc. Ten souhlasí a vezme sebou Zed, aby mu pomohla. Něco se ale zvrtne, Zed je poslaná na vyšetření kvůli podezření na rakovinu, která způsobuje halucinace, a začíná zpochybňovat své schopnosti. I přesto všechno je však ochotná Johnovi dál pomáhat a nenechat komplikace, aby jí stály v cestě.

John, odtažitý jako vždy, z toho viní Mannyho, a je odhodlaný jej donutit, aby jeho kolegyni uzdravil. Uzavře anděla v lidském těle, a když už jsou takhle spolu, rozhodnou se dopadnout viníka, který, jak se ukáže, vyhledává oběti, jež propásly druhou šanci. Manny se mezitím snaží zjistit, jak lidé fungují, a odnese si z toho všeho peprný zážitek.

Jestli poslední epizoda bude méně než epická, ať si mě nepřeje! Constantine se vyhoupl z ošklivého podprůměru a zaslouží si přinejmenším dobré finále!

Přidat komentář