POZVÁNKA: Whocon

Článek od: Redakce - 20.08.2015

Je tu již třetí ročník největšího samostatného setkání whovianů v České republice. I tento rok se můžete těšit na spoustu zajímavých přednášek ze světa Doctora Who (Pána času) a Sherlocka Holmese. Novinkou je pak linie Bacon, ta je věnovaná všemu, kde se cestuje v čase, ale bez Doktora, a hlavně oslavě třiceti let filmové série Návrat do budoucnosti.

Naše pozvání opětovně přijalMgr. Radomír D. Kokeš, Ph.D, jež nám odhalí tajemství smyčkového vyprávění ve filmech jako Na hraně zítřka, nebo YouTuber Martin Rota, jenž nám poví o “kouzlu vědění”. Další přednášející jsou již ostřílení matadoři - Blacthunder a Phoenix1986 (překladatelé českých titulků a korektoři českých překladu DW knih), Tar-ara, Pirx, Klenotka a mnoho dalších.

Mimo jiné se této akce opětovně zúčastní dabéři české verze seriálu, konkrétně Tereza Bebarová (Rose Tyler), Petr Burian (10. Doktor) a Aleš Procházka (7.,8. a 9. Doktor), dále také Tom Oakland a Věra Kovářová, kteří stojí za překladem několika DW knih pro nakladatelství JOTA.

Největším lákadlem tohoto roku je však jistě účast vůbec prvního zahraničního hosta v rámci WHOCONU. Pozvání organizátorů přijal Peter Purves, jenž v původních sériích ztvárnil společníka Stevena Taylora, jenž stál po boku prvního Doktora. Jeho vyprávění bude jistě zajímavé a určitě nám odhalí spoustu věcí, které jsme možná o seriálu ani nevěděli :)

 

Akce se bude konat 16. - 18. října 2015 v prostorách Gymnázia Brno, třída Kapitána Jaroše 14.

 

Vstupné na akci činí 550 Kč na všechny tři dny (pro členy 400 Kč)

 

Dále je možné dokoupit speciální místenky na program s Peterem Purvesem:

 

• 300 Kč – sezení s místenkou

• 280 Kč – stání

• 270 Kč – vstupenka pro členy Doctor Who FanClubu ČR (sezení s místenkou nebo stání).

Tyto tři vstupy shodně zahrnují besedu s hercem, podpis v rámci podpisové akce a fotografii s hercem od profesionálního fotografa.

K tomu j tu ještě exkluzivní Coffee Club – osobní setkání s Peterem Purvesem.

Koupí této vstupenky, jejíž cena je 900 Kč, získáte hodinový vstup do naší speciální organizátorské místnosti, kde si budete moci s Peterem Purvesem popovídat, jednu fotografii Petera Purvese, kterou si budete moci v rámci Coffee Clubu nechat zdarma podepsat, a také přednostní odbavení na recepci při vstupu. Coffee Club se uskuteční pouze dvakrát, a to v sobotu ráno a v sobotu v podvečer, a zúčastní se jej vždy čtyři a čtyři zájemci z vašich řad.

Je toho jednoduše hodně a to ještě stále není vše, více na www.whocon.cz, nebo na FB https://www.facebook.com/WhoconBrno?fref=ts

 

Vstupenky jsou v prodeji pouze do konce srpna!

 

Přidat komentář